Barion Pixel

Rózsás párna mécsestartó tál 16 x 16 x 5 cm

1 530 Ft

Rózsás párna mécsestartó tál, felülete festhető, dekorálható különleges hatású festékekkel. Tökéletes alap kerti dekoráció és Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is!

Mérete: 16 x 16 x 5 cm.

Törékeny termék!

Ha törékeny kezelést  szeretne kérni, a rendelés üzenet sorában kérjük jelezze számunkra és külön visszaigazoló emailben elküldjük a törékeny szállítás árkalkulációt – mindenkori MPL törékeny kezelés árak csomag súly alapján. 

Amennyiben nem kíván élni a feláras törékeny kezeléssel, úgy automatikusan a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagját, természetesen gondosan becsomagolva, de ez esetben garanciát nem tudunk vállalni a törékeny termékek sérülésére, törésére. 

 

Készleten

Cikkszám: ST21 Rózsás párna mécsestartó tál 16 x 16 x 5 cm Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Rózsás párna mécsestartó tál 16 x 16 x 5 cm. Színezheted például akrilfestékkel és dekor festékkel. A felületet különleges festékeinkkel antik, patina, mohás vagy akár fémes hatásúvá teheted! A kaspóba vagy tálba növényt helyezhetsz és máris kész a mutatós kerti dekoráció. Tökéletes Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is!

Kellékeket itt találsz hozzá: akril festékekkülönleges hatású festékek, pasztákMindenszentek alkalmára fatáblák, feliratokselyemvirágok,