ÜZLET: 1221 BUDAPEST, VÁROSHÁZ TÉR 5. 06-30-458-7670

1221 Budapest, Városház tér 5.

Nyitva: H–P 09.00– 16.00; SZ 08.00-14.00

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérlek olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, mielőtt üzenetet küldesz, lehet a választ itt is megkapod azonnal.

Miért vásároljak itt?

Mert nekünk ez nem csak munka, hobby, hanem az életünk és ezért arra törekszünk, hogy vevőinket maximálisan ki tudjuk szolgálni, ötleteket tudjunk adni, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, és ha nálunk jársz személyesen az üzletben azt érezd, hogy feltöltődtél nálunk, ha pedig webáruházunkban rendelsz azt tud mondani: milyen gyors, pontos volt rendelés menete és a kiszállítás is. Gyere, próbáld ki! 🙂

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

Megrendeléskor választhatsz személyes átvételt (1221 Budapest, Városház tér 5.), futárszolgálatos kiszállítást vagy 20.000 ft feletti megrendelés esetén Budapesten ingyenes kiszállítást is.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Választhatsz készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyes átvételkor, vagy utalhatsz előre vagy utánvétellel a futárnál kiszállításkor, és a barion egyenlegeddel illetve bankkártyával is fizethetsz webáruházunkban.

Mennyi a vállalt kiszállítási idő?

A raktáron lévő termékeink kiszállítása: a rendelést követő napon átadjuk futárszolgálatnak. Kiszállítás 1 munkanapos. Cégünk egyik legfontosabb elhivatottsága, hogy vevőinket minél hamarabb kiszolgáljuk. ebből soha nem engedtünk és nem is fogunk. rendeléstől számítva 1-5 munkanapon belül a rendelésed már nálad.

Nem találod a keresett terméket a webáruházban?

Kérlek küldj nekünk üzenetet vagy itt, vagy Facebookon a hobbykreativ.hu oldalon és utána nézünk a keresett terméknek. Telefonon is utolérsz minket: 06-30-458-7670 vagy 06-70-623-7778

 Mit küldenek a hírlevelekben,érdemes feliratkozni?

Igen, mindenféleképpen ajánlom, hisz ezekben a levelekben küldjük ki a szezonálisan bekerülő termékeinket és az akcióinkat is.

Kapok számlát a rendelésemről?

Természetesen igen, elektronikus számlát küldünk a www.szamlazz.hu szoftverén keresztül..

Adatvédelem

  • Nincsenek termékek a kosárban.