Barion Pixel
Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com

 Gyakran Ismételt Kérdések

Kérlek olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, mielőtt üzenetet küldesz, lehet a választ itt is megkapod azonnal.

Miért vásároljak itt?

Mert nekünk ez nem csak munka, hobby, hanem az életünk és ezért arra törekszünk, hogy vevőinket maximálisan ki tudjuk szolgálni, ötleteket tudjunk adni, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, és ha nálunk jársz személyesen az üzletben azt érezd, hogy feltöltődtél nálunk, ha pedig webáruházunkban rendelsz azt tud mondani: milyen gyors, pontos volt rendelés menete és a kiszállítás is. Gyere, próbáld ki! 🙂

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

Megrendeléskor választhatsz személyes átvételt (1222 Budapest, Nagytétényi út 100 1. em.) vagy GLS futárszolgálatos kiszállítást, TÚRAJÁRATOS kiszállítást. Személyes átvétel esetén bármelyik fizetési módot választva  értékhatár nélkül lehet rendelni! Kérjük a csomagot az átvételi értesítéstől számított 8 munkanapon belül átvenni! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül! GLS futárszolgálatos és TÚRAJÁRATOS kiszállítás banki átutalás vagy Barionos fizetési mód esetén értékhatár nélkül választható, utánvételes fizetési mód 5000 Ft feletti rendelési érték esetén választható.

TÚRAJÁRATOS KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

  • a csomag délután, kora este kerül kiszállításra (16:00-20:00 között)
  • a szállítás díja akciós ár: 990 Ft, fixen, a csomag súlyától függetlenül
  • utánvételi díj nincs! (futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizethető) Utánvétel minimum 5.000 Ft feletti rendelési értéknél választható!
  • szállítási idő: 1-5 munkanap
  • Az alábbi településekre választható: BUDAPEST, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Gyál, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tárnok, Törökbálint, Vecsés.
  • Túrajárat: a csomagok kiszállítása meghatározott napon, meghatározott útvonalon történik!

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Választhatsz készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyes átvételkor, vagy utalhatsz előre vagy utánvétellel a futárnál kiszállításkor, és a barion egyenlegeddel illetve bankkártyával is fizethetsz webáruházunkban. A megrendelés utalására nyitva álló idő 5 nap! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!

Mennyi a vállalt kiszállítási idő?

Cégünk egyik legfontosabb elhivatottsága, hogy vevőinket minél hamarabb kiszolgáljuk. GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén 1-3 munkanap a vállalt szállítási határidő! TÚRAJÁRATOS KISZÁLLÍTÁS ESETÉN: 1-5 munkanap a szállítási határidő. Túrajárat: a csomagok kiszállítása meghatározott napon, meghatározott útvonalon történik!

Nem találod a keresett terméket a webáruházban?

Kérlek küldj nekünk üzenetet vagy itt, vagy Facebookon a hobbykreativ.hu oldalon és utána nézünk a keresett terméknek. Telefonon is utolérsz minket: 06-70-623-7778

Mit küldenek a hírlevelekben, érdemes feliratkozni?

Nem küldünk hírlevelet!

Kapok számlát a rendelésemről?

Természetesen igen, elektronikus számlát küldünk a billingo.hu rendszerén keresztül