Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérlek olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, mielőtt üzenetet küldesz, lehet a választ itt is megkapod azonnal.

Miért vásároljak itt?

Mert nekünk ez nem csak munka, hobby, hanem az életünk és ezért arra törekszünk, hogy vevőinket maximálisan ki tudjuk szolgálni, ötleteket tudjunk adni, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, és ha nálunk jársz személyesen az üzletben azt érezd, hogy feltöltődtél nálunk, ha pedig webáruházunkban rendelsz azt tud mondani: milyen gyors, pontos volt rendelés menete és a kiszállítás is. Gyere, próbáld ki! 🙂

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

A megrendeléseket GLS és MPL futárszolgálattal küldjük, a kiszállítás történhet házhoz vagy csomagautomatába, Postapontra. Banki átutalás vagy Barionos fizetési mód bármely szállítási módnál értékhatár nélkül választható. Utánvételes fizetési mód csak GLS futárszolgálatos kiszállítás és bruttó 5000 Ft feletti rendelési érték esetén választható (szállítási költséget nem beleszámítva).

AKCIÓNK keretében a 50.000 Ft feletti kosárértékű rendeléseteket az ország bármely pontjára INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL kérhetitek, utánvételi díj nélkül! Az akció visszavonásig érvényes! Lakossági, kiskereskedelmi rendelés esetén!

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhatsz: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barionos fizetés, utánvétel (utóbbi bruttó 5000 Ft kosárérték elérése esetén választható GLS futárszolgálatos kézbesítés esetén). A megrendelés utalására nyitva álló idő 5 nap! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!

Mennyi a vállalt kiszállítási idő?

Cégünk egyik legfontosabb elhivatottsága, hogy vevőinket minél hamarabb kiszolgáljuk. Várható szállítási idő: GLS futárszolgálatos kiszállítás és GLS csomagautomata választása esetén: 1-3 munkanap. MPL futárszolgálatos kiszállítás, Postapont, MPL csomagautomata választása esetén: 3-5 munkanap. Kiemelt időszakokban (szezonálisan, ünnepek előtt) ezektől eltérő lehet a vállalt szállítási idő! Az aktuális kiszállítási időkről weboldalunkon tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

Nem találod a keresett terméket a webáruházban?

Kérlek küldj nekünk üzenetet vagy itt, vagy Facebookon a hobbykreativ.hu oldalon és utána nézünk a keresett terméknek. Telefonon is utolérsz minket: 06-70-623-7778

Mit küldenek a hírlevelekben, érdemes feliratkozni?

Hírlevélben az aktuális akciókról és a termék újdonságokról küldünk információkat.

Kapok számlát a rendelésemről?

Természetesen igen, elektronikus számlát küldünk a billingo.hu rendszerén keresztül