ÜZLET: 1221 BUDAPEST, VÁROSHÁZ TÉR 5. 06-30-458-7670

Gyakran ismételt kérdések

Kérlek olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, mielőtt üzenetet küldesz, lehet a választ azonnal megkapod itt.

 

Miért vásároljak itt?

Mert nekünk ez nem csak munka, hobby, hanem az életünk és ezért arra törekszünk, hogy vevőinket maximálisan ki tudjuk szolgálni, ötleteket tudjunk adni, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, és ha nálunk jársz személyesen az üzletben azt érezd, hogy feltöltődtél nálunk, ha pedig webáruházunkban rendelsz azt tudd mondani: milyen gyors, pontos volt a rendelés menete és a kiszállítás is. Gyere, próbáld ki! 🙂

 

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

Megrendeléskor választhatsz személyes átvételt (1221 Budapest, Városház tér 5.), futárszolgálatos kiszállítást vagy 30.000 ft feletti megrendelés esetén Budapesten ingyenes kiszállítást is.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Választhatsz készpénzes vagy bankkártyás fizetést személyes átvételkor, vagy utalhatsz előre vagy utánvétellel a futárnál kiszállításkor, és barion egyenleggel és bankkártyával is.

Mennyi a vállalt kiszállítási idő?

A raktáron lévő termékeink kiszállítása: a rendelést követő napon átadjuk futárszolgálatnak. Kiszállítás 1 munkanapos. Cégünk egyik legfontosabb elhivatottsága, hogy vevőinket minél hamarabb kiszolgáljuk. Nem raktári tétel esetén 2-5 munkanap a vállalt szállítási határidő. 

Nem találok a keresett terméket a webáruházban?

Kérlek küldj nekünk üzenetet vagy itt, vagy Facebookon a hobbykreativ.hu oldalon és utána nézünk a keresett terméknek. Telefonon is utolérsz minket: 06-30-458-7670 vagy 06-70-623-7778

Mit küldenek a hírlevelekben,érdemes feliratkozni?

Nem küldünk hírlevelet!

Kapok számlát a rendelésemről?

Természetesen igen, elektronikus számlát küldünk a szamlazz.hu rendszerén keresztül

 

  • Nincsenek termékek a kosárban.