Barion Pixel

A www.hobbykreativ.hu webáruházban az alábbiak szerint tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket!

2. Helyezze azt a kosárba!

3. Vigye az egeret a kosárra, majd kattintson a pénztár gombra!

4. Nézze át a megrendelését!

5. Töltse ki az adatait!

6. Az ÁSZF elolvasása után pipálja ki az elolvastam és megértettem az általános szerződési feltételeket illetve az adatkezelési tájékoztatót.

7. Válasszon fizetési és szállítási módot.

8. Kattintson a megrendelés elküldése gombra!

Regisztráció nélküli vásárlásra is van lehetőség!

Törékeny termékeinket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk az alábbi lépések szerint:
1. selyempapírba, kraft papírba csomagoljuk a terméket
2. ha van a terméknek gyári papírdoboza, akkor azt tesszük a csomagba (doboz a dobozban), ha nincs, de indokolt akkor is használunk kis dobozt pluszban
3. bélelő anyagot, papírforgácsot vagy Bio térkitöltő anyagot használunk, hogy a termék ne tudjon elmozdulni, ne legyen légüres tér
4. A sérülékeny termék közvetlen csomagolásán piros kör etikett címke jelzi, hogy óvatosan bontsd ki!
5. Kívülről a dobozt a csomag törékeny tartalmára utaló ragasztószalaggal jelöljük, mellyel a futárszolgálat figyelmet hívjuk fel a lehetőség szerinti óvatos szállításra!

A GLS szerződött partnereként alap esetben a csomagokat a GLS futárszolgálattal küldjük. Mivel a GLS futárszolgálatnál nincs törékeny kezelés szolgáltatás, így a GLS által kiszállított, de általunk a legnagyobb gondossággal 6 védelmi lépésben becsomagolt csomagban keletkezett törés esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van MPL általi szállítást kérni, ahol felár ellenében van törékeny kezelés szolgáltatás! Ilyen esetben a csomag súlyától függően egyedi szállítási díjat kalkulálunk az MPL mindenkori aktuális díjai alapján, melyről itt tájékozódhat:

https://www.posta.hu/dijszabasok


Kiszállítás és fizetési módok

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK:

 • GLS csomagautomata és csomagpont, MPL csomagautomata, Postapont: 990 Ft
 • GLS Kiszállítás futárszolgálattal 5 kg alatt: 1 890 Ft
 • GLS Kiszállítás futárszolgálattal 5 kg felett: 2 290 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 10 kg alatt: 1 990 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 10 kg – 20 kg között: 2 990 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 20 kg – 40 kg között: 5 990 Ft
 • AKCIÓ: INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN
  ORSZÁGOSAN, UTÁNVÉTELI DÍJ NÉLKÜL! Az akció visszavonásig érvényes! Lakossági, kiskereskedelmi rendelés esetén!

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t!

FIZETÉSI MÓDOK:

 • előre utalással a megrendelés visszaigazolását követően. A megrendelés utalására nyitva álló idő 5 nap! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!
 • Barion és bankkártyás fizetés a webáruházban.
 • utánvétellel GLS futárszolgálatos kiszállítás esetén (fizetendő utánvét díja egységesen: 590 Ft). A GLS futárnál lehetőség van készpénzben és bankkártyával is fizetni. Minimum rendelési érték utánvétes fizetés esetén: bruttó 5000 Ft (szállítási költséget nem beleértve).

Banki átutalás vagy Barionos fizetési mód bármely szállítási módnál értékhatár nélkül választható. Utánvételes fizetési mód csak GLS futárszolgálatos kiszállítás és bruttó 5000 Ft feletti rendelési érték esetén választható (szállítási költséget nem beleszámítva). MPL futárszolgálatos kiszállítás, GLS és MPL csomagautomatába, illetve Postapontra való kézbesítés csak előrefizetéssel választható!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ:

Várható szállítási idő: GLS futárszolgálatos kiszállítás és GLS csomagautomata választása esetén: 1-3 munkanap. MPL futárszolgálatos kiszállítás, Postapont, MPL csomagautomata választása esetén: 3-5 munkanap. Kiemelt időszakokban (szezonálisan, ünnepek előtt) ezektől eltérő lehet a vállalt szállítási idő! Az aktuális kiszállítási időkről weboldalunkon tájékoztatjuk Vásárlóinkat!