Barion Pixel
Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com

A www.hobbykreativ.hu webáruházban az alábbiak szerint tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket!

2. Helyezze azt a kosárba!

3. Vigye az egeret a kosárra, majd kattintson a pénztár gombra!

4. Nézze át a megrendelését!

5. Töltse ki az adatait!

6. Az ÁSZF elolvasása után pipálja ki az elolvastam és megértettem az általános szerződési feltételeket illetve az adatkezelési tájékoztatót.

7. Válasszon fizetési és szállítási módot.

8. Kattintson a megrendelés elküldése gombra!

Regisztráció nélküli vásárlásra is van lehetőség!

Törékeny termékeinket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk az alábbi lépések szerint:
1. papírba, kraft papírba, méhsejt papírba csomagoljuk a terméket
2. pukifóliába tekerjük
3. ha van a terméknek gyári papírdoboza, akkor azt tesszük a csomagba (doboz a dobozban), ha nincs, de indokolt akkor is használunk kis dobozt pluszban
4. bélelő anyagot, papírforgácsot vagy Bio térkitöltő anyagot használunk, hogy a termék ne tudjon elmozdulni, ne legyen légüres tér
5. A sérülékeny termék közvetlen csomagolásán piros kör etikett címke jelzi, hogy óvatosan bontsd ki!
6. Kívülről a dobozt a csomag törékeny tartalmára utaló ragasztószalaggal jelöljük, mellyel a futárszolgálat figyelmet hívjuk fel a lehetőség szerinti óvatos szállításra!

A GLS szerződött partnereként alap esetben a csomagokat a GLS futárszolgálattal küldjük. Mivel a GLS futárszolgálatnál nincs törékeny kezelés szolgáltatás, így a GLS által kiszállított, de általunk a legnagyobb gondossággal 6 védelmi lépésben becsomagolt csomagban keletkezett törés esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van MPL általi szállítást kérni, ahol felár ellenében van törékeny kezelés szolgáltatás! Ilyen esetben a csomag súlyától függően egyedi szállítási díjat kalkulálunk az MPL mindenkori aktuális díjai alapján, melyről itt tájékozódhat:

https://www.posta.hu/dijszabasok


Kiszállítás és fizetési módok – www.hobbykreativ.hu

Kérjük a csomagot az átvételi értesítéstől számított 8 munkanapon belül átvenni! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!

GLS futárszolgálaton keresztüli kiszállítás 1-3 munkanapon belül:

 •  
 •  

TÚRAJÁRATOS KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

 • a csomag délután, kora este kerül kiszállításra (16:00-20:00 között)
 • a szállítás díja akciós, visszavonásig 990 Ft, fixen, a csomag súlyától függetlenül
 • utánvételi díj nincs! (futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizethető) Utánvétel minimum 5.000 Ft feletti rendelési értéknél választható!
 • szállítási idő: 1-5 munkanap
 • Az alábbi településekre választható: BUDAPEST, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Gyál, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tárnok, Törökbálint, Vecsés.
 • Túrajárat: a csomagok kiszállítása meghatározott napon, meghatározott útvonalon történik!

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t!

Személyes átvétel esetén bármelyik fizetési módot választva, értékhatár nélkül lehet rendelni! GLS futárszolgálatos és TÚRAJÁRATOS kiszállítás esetén banki átutalás vagy Barionos fizetési mód értékhatár nélkül választható, utánvételes fizetési mód 5000 Ft feletti rendelési érték esetén választható.

FIZETÉSI MÓDOK

 • készpénz és bankkártyás fizetés üzletünkben
 • előre utalással a megrendelés visszaigazolását követően. A megrendelés utalására nyitva álló idő 5 nap! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!
 • GLS futárszolgálat utánvét  (utánvét díja egységesen: 590 Ft) A GLS futárnál lehetőség van készpénzben és bankkártyával is fizetni.
 • Barion és bankkártyás fizetés a webáruházban
 • TÚRAJÁRATOS KISZÁLLÍTÁS Budapesten és környékén utánvétel díj nélkül! A futárnál lehetőség van készpénzben és bankkártyával is fizetni.