Barion Pixel

KEDVEZMÉNYEINK – AKCIÓINK

Webáruházunk (www.hobbykreativ.hu) aktuális kedvezményrendszeréről itt tájékozódhatsz!

A lakossági vásárlók részére nyújtott kedvezmények regisztrált és nem regisztrált vásárlóként is igénybe vehetőek! Nagykereskedelmi regisztrációról bővebben itt olvashatsz!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Hogyan működik a NAGYKERESKEDELMI REGISZTRÁCIÓ?

ELNÉZÉST, JELENLEG NEM TUDUNK TÖBB REGISZTRÁCIÓT FOGADNI!

Webáruházunkban lehetőség van a kreatív alapanyagokhoz kapcsolódó tevékenységi körrel viszonteladóként (pl. hobbibolt) vagy dekoráció készítőként (pl. virágkötő, esküvőszervező, rendezvényszervező,…stb.) NAGYKERESKEDELMI REGISZTRÁCIÓRA. Közületek (iskola, óvoda, önkormányzat, alapítvány,…stb.) és szállodák (animátorok) részére is van lehetőség nagykereskedelmi rendszerünkben regisztrálni.

A regisztrációs űrlap kitöltésével tudod felénk jelezni a kérelmedet, melyet 48 órán belül, a megadott adószám/tevékenységi kör ellenőrzése után fogunk elbírálni. A nagykereskedelmi árakat a regisztrációd jóváhagyása után, a megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal történő belépés után láthatod. A kedvezmény mértékéről külön e-mailben is tájékoztatunk! A nagykereskedelmi oldalunkon a minimum rendelési érték bruttó 10.000 Ft.

Amennyiben lakossági oldalunkon már regisztrált fiókod van, a nagykereskedelmi regisztrációhoz másik e-mail címre lesz szükséged!

További információ a nagykereskedelmi regisztráció menetéről és feltételeiről az ÁSZF 2. pontjában olvasható. Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

ELNÉZÉST, JELENLEG NEM TUDUNK TÖBB REGISZTRÁCIÓT FOGADNI!

Regisztráció

Számlázási cím

Szállítási cím

KIÁRUSÍTÁSOS NAPOK

2024. évi KIÁRUSÍTÁSOS NAPOK

Az idei évben is igyekszünk minnél több alkalommal KIÁRUSÍTÁSOS NAPOKAT tartani, melynek mértéke minimum
10 % – 50 % a kiemelt szezonális termékekre! 

 

A KIÁRUSÍTÁSOS kedvezményt csak lakossági vásárlóink vehetik igénybe (nagykereskedelmi oldalunkon nem érvényes), más kedvezményekkel nem összevonható!

A kedvezményes árak az akció végéig vagy a készlet erejéig tartanak.

 

Aktuális KIÁRUSÍTÁSOS KEDVEZMÉNYEKRŐL weboldalunkon és facebook oldalunkon is tájékozódhattok!

Jelenleg futó lakossági AKCIÓ: ÓRIÁSI LEÁRAZÁSunk keretében akár 70 % kedvezménnyel vásárolhattok! Érvényes: csak a KISKERESKEDELMI oldalon, az akcióban megjelölt termékekre, a készlet erejéig, illetve visszavonásig!

AKCIÓS TERMÉKEINK

Egész évben vannak termékeink, melyeket akciós áron kínálunk, ezeket a termékeket itt találod: 

Érdemes oldalunkat figyelni, mert folyamatosan változik az akciós termékek köre!

 KISZÁLLÍTÁS

Kreatív alapanyagokat tartalmazó csomagjainkat

– GLS futárszolgálattal országosan 5 kg-ig 1.890 Ft-os egységáron,

– GLS futárszolgálattal 5 kg felett egységesen 2.290 Ft-ért szállítjuk ki.

Törékeny cserepek és magas súly esetén a terméknél jelöljük, ha változna a szállítási költség

( MPL törékeny kezeléssel feladott csomagok). 

AKCIÓNK keretében a 50.000 Ft feletti kosárértékű rendeléseteket az ország bármely pontjára INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL kérhetitek, utánvételi díj nélkül! Az akció visszavonásig érvényes, CSAK lakossági, kiskereskedelmi rendelés esetén! Nagykereskedelmi rendszerünkben leadott rendelésekre nem érvényes!

A megrendelések csomagolásánál törekszünk arra, hogy a lehető legkevesebb környezetünket terhelő csomagolóanyagot használjunk, amit lehet, újrahasznosítunk! Kérjük, hogy lehetőség szerint Ti is tegyetek így! Csökkentsük együtt a hulladék mennyiségét, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után!