ÜZLET: 1221 BUDAPEST, VÁROSHÁZ TÉR 5. 06-30-458-7670

Adatvédelmi tájékoztató letölthető verzió,            

elállási nyilatkozat letölthető verzió

Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatásunk a https://www.hobbykreativ.hu/ honlappal és a honlapon hirdetett szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatos tevékenységekre terjed ki.

  1. Az adatkezelő

Neve:CreateYourself Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Városház tér 5.

Adatkezelő képviselője: Szentiványi Mariann – ügyvezető

Elektronikus elérhetőség: info.hobbykreativ@gmail.com

Adatkezelő honlapjának címe: https://www.hobbykreativ.hu/

Cégjegyzékszám: 01-09-182080

Adószám: 12234040-2-43

 

  1. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

 

  • A személyes adatok tervezett kezelésének célja, jogalapja, időtartama

 

KAPCSOLATFELVÉTEL– hozzájárulásod alapján (GDPR 6. cikk 1. bek. a) pont)

 

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet az info.hobbykreativ@gmail.come-mail címre várunk, ebben az esetben haladéktalanul törölni fogjuk a rólad kezelt személyes adatot, kivéve, ha más célból is kezeljük azt. Például a nevedet törölhetjük a levelezőrendszerünkből, de a számlák között megmarad, mert jogi kötelezettségünk a számviteli bizonylatok megőrzése.

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Ha felhívsz telefonon

telefonszám, név

Kapcsolatfelvételi lehetőség telefonon vagy elektronikus úton, tájékoztatás kérése a szolgáltatásainkról, visszahívás kérése.

Hozzájárulás visszavonásáig,
a telefonkészülék híváslistája havonta törlésre kerül,
a levelezőrendszerünket évente átnézzük és töröljük azokat a leveleket, amelyek csak egyszeri érdeklődésről szóltak, a chat ablak adatai Facebook messenger üzenetként kerülnek tárolásra, ezeket a hozzájárulásod visszavonásakor töröljük.
Ha nem csak egyszeri, tájékozódó telefonbeszélgetésről, e-mail váltásról, chat üzenetről beszélünk, hanem üzleti kapcsolat alakul ki közöttünk, a szerződéses jogalap szerint kezeljük a továbbiakban az adatokat.

Ha e-mailt írsz nekem

név, e-mail cím és minden olyan személyes adat, amelyet az üzenetben elhelyezel

Ha a honlapomra kihelyezett űrlapon keresztül keresel meg

név, e-mail cím, telefonszám, üzeneted tartalma

Ha a chat ablakon keresztül írsz

Facebook – messenger bejelentkezéshez szükséges e-mail cím és jelszó, üzeneted

Regisztráció a webshopba

felhasználói név, jelszó, név, számlázási cím, szállítási név, szállítási cím, email cím, telefonszám

A regisztráció egy kényelmi szolgáltatás, ismételt vásárlás esetén. A vásárláshoz, azaz a szerződés teljesítéséhez szükséges adatok tárolását teszi lehetővé.

Hozzájárulásod visszavonásáig, regisztrációd törléséig.

 

 

MEGRENDELÉS A WEBSHOPBÓL – szerződés (GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont)

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Megrendelés leadása

megrendelés azonosítószáma, név, számlázási cím, szállítási név, szállítási cím, email cím, telefonszám, vásárlás adatai (termék, mennyiség, ár, időpont)

Online vásárlási lehetőség biztosítása, szerződés teljesítéshez feltétlenül szükséges adatok elkérése

Ha többször vásárolsz nálunk, szeretnénk neked kedvezményt adni, ezért vásárlást követően nem töröljük a rendelés adatait. A rendelési adatok megőrzési ideje: utolsó vásárlás + 5 év, felülvizsgálat minden évben. Ha a kedvezményt nem szeretnéd igénybe venni, a rendelési adatok törlését kérésedre haladéktalanul megejtjük.

Kedvezmények érvényesítése vásárlás után

név, rendelés összege, kedvezmény mértéke

Vásárlás után %-os kedvezmény biztosítása a következő vásárlások összegéből.

Kiszállítás

Szállítási név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím

Szerződési kötelezettség teljesítése, megrendelés kiszállítása

Kiszállítás teljesítéséig – regisztrált vásárlók esetén a regisztráció törléséig.

Elszámolás az Árgéppel, Árukeresővel

név, rendelés összege, kedvezmény mértéke

Vásárlás utáni kedvezmény mértékének meghatározása

30 nap, prémium előfizetés esetén 90 nap

 

 

RÉSZVÉTEL WORKSHOPON – szerződés előkészítése, szerződés teljesítése – (GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont)

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Ha jelentkezel egy workshopra e-mailen, űrlapon, facebookon

telefonszám, név, e-mail cím, üzeneted tartalma, gyermeked neve, ha veled érkezik.

A jelentkezéssel tudod a helyedet biztosítani a workshopon. A nevedre azért van szükségünk, hogy beazonosítsunk, a telefonszámodra és az e-mail címedre azért, hogy értesíteni tudjunk változás esetén.

A workshopot követően töröljük a személyes adatokat. A facebookon a hozzászólásodat bármikor törölni tudod.

 

 

SZÁMLÁZÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNK TELJESÍTÉSE – jogi kötelezettség – (GDPR 6. cikk (1) bek. c) pont, előíró jogszabály: 2017. évi CL. törvény 78. § (3) bekezdés: iratmegőrzési idő; 2007. évi CXXVII. tv. 169. §e) pontja: számla kötelező elemei).

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Számla kiállítása

számlázási név és számlázási cím, egyéni vállalkozó esetén adószám

Számla kiállítása.

A kiállítás évében és további 8 évig őrizzük meg a számlákat és a bankszámlakivonatokat, az utánvétet igazoló dokumentumokat.

Átutalással történő fizetés

bankszámlatulajdonos neve és bankszámlaszáma

Számviteli bizonylatok megőrzése

Fizetés utánvéttel

név, cím, rendelés összege

 

 

SZAKMAI PARTNEREINK ADATAINAK KEZELÉSE – jogos érdekünk alapján – (GDPR 6. cikk (1) bek. f) pont).

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Szakmai partnereink adatainak rögzítése, tárolása

név, munkahelyi cím, telefonszám, e-mail cím, foglalkozás

Kapcsolattartás az üzleti partnerekkel, a korábban már szerződéses partnerekkel, a mindennapi munkaszervezési kérdések megbeszélése, szakmai konzultáció.

Tiltakozásig, szakmai kapcsolat megszűnéséig. Minden év januárjában felülvizsgálat.

 

Készítettünk érdekmérlegelési tesztet, amelynek az lett az eredménye, hogy az így tudomásunkra jutott és kezelt személyes adatok kezelésével egyáltalán nem sértjükszakmai partnereink magánszféráját. Partnereink igény szerint megtekinthetik az érdekmérlegelési tesztet és a tiltakozáshoz való jogot is biztosítjuk részükre.

 

EGYÉB ADATKEZELÉSEINK – hozzájárulásod alapján (GDPR 6. cikk 1. bek. a) pont)

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Fényképek nyilvánosságra hozatala a honlapon vagy a közösségi oldalunkon

képmás

Tevékenységünk bemutatása, népszerűsítése.

Hozzájárulás visszavonásáig vagy az adatkezelő általi törlésig (tartalom változtatása miatt), legkésőbb az oldal megszűnéséig. Amennyiben a Facebook oldalon törlésre kerül a megadott vélemény, úgy a honlapon is

Közösségi oldalak követése – Facebook, Instagram, Pinterest

név, nyilvános profil, hozzászólások

Közösségi oldalaink követése, tájékoztatás a tevékenységeinkről, gyors híreink megosztása.

Véleményezés

név, képmás, vélemény

Vevőink Facebook oldalunkon megadott tapasztalatainak megosztása a honlapon is

Nyereményjáték

Külön adatkezelési szabályzat az adott játékra aktualizálva

 

Természetes személyeket ábrázoló fényképeket gyakran helyezünk ki az oldalunkra vagy a közösségi oldalunkra. Minden esetben külön hozzájárulást kérünk a kép nyilvánosságra hozatalához, amelyhez önálló adatkezelési tájékoztatót is készítettünk. A hozzájárulás visszavonását követően törlöm az oldalakról a fényképet.

Közösségi oldalunkon a saját hozzászólásaidat, nyilvános megosztásaidat bármikor törölheted, privát üzeneteidet a facebook-messenger-en kérésedre törölni fogom.Hozzájárulásodat visszavonhatoda ’Mégsem tetszik ez az oldal’/”Unfollow” gombra kattintva.

A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

FOGYASZTÓVÉDELMI IGÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSE –jogi kötelezettség alapján(Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) pont; a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. tv. 17/A. § (7) bekezdés alapján a megőrzési idő 5 év.)

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Fogyasztóvédelmi igények érvényesítése

név, cím, email cím, telefonszám

Fogyasztóvédelmi jogok biztosítása, igények érvényesítése

 

Igény érvényesítése + 5 év

 

COOKIEK KEZELÉSE

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogatsz meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Oldalunkon a következő sütiket használjuk:

Süti neve

Funkciója/feladata

Milyen személyes adatot gyűjt?

 

Élettartama

Igényli-e a süti a Te hozzájárulásodat?

_cfduid

A működéshez szükséges cookie-k segítenek a weboldal felhasználhatóságának lehetővé tételével olyan alapfunkciók, mint az oldalsó navigáció és a biztonságos hozzáférés biztosítása a weboldal területein. A weboldal nem működhet megfelelően ezen cookie-k nélkül.

 

1 év

Nem

wc_cart_hash_#

 

munkamenet vége

Nem 

wc_fragments_#

 

munkamenet vége

Nem

_ga

Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban. 

 

2 év

Nem

_gat

Google Analytics használja a lekérések gyakoriságának szabályozásához.

 

1 nap

Nem

_gid

Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban.

 

1 nap

Nem

_pinterest _cm

Statisztikai célokat szolgáló süti,
a Pinterest használja a szolgáltatások használatának nyomon követésére.

 

1 év

Nem

_ZB_STATIC_
DR_firstTimeVisit

Statisztikai célokat szolgáló süti, azt mutatja, hogy hány különböző látogató nézte meg az oldalt, a látogatót egy azonosítóval látja el, így a látogató nem regisztrálható kétszer.

 

 

1 év

Nem

messenger_live_
chat_https://
www.hobbykreativ.hu/
_338427056493779_0

Marketing célokat szolgál,

 

Állandó

Nem

NID

Marketing célokat szolgál, egy egyedi azonosítót regisztrál, amely azonosítja a visszatérő felhasználó eszközt. Az azonosítót célzott hirdetésekre használják.

 

 

6 hónap

Nem

_ZB_ADMIN_LAST_URL_

Nem minősített

 

munkamenet vége

Nem

_ZB_STATIC_DR
_currentSessionTimeVisit

Nem minősített

 

munkamenet vége

Nem

_ZB_STATIC
_DR_widgetsUpdateTime

Nem minősített

 

1 év

Nem

_ZB_STATS_
IMPRESSION.49e42209

Nem minősített

 

munkamenet vége

Nem

_ZB_STATS_
IMPRESSION_FREEMIUM_

Nem minősített

 

munkamenet vége

Nem

_ZB_STATS_VISIT

Nem minősített

 

munkamenet vége

Nem

messenger_live_chat_
https://www.hobbykreativ.hu/
_338427056493779_0

Nem minősített

 

állandó

Igen

 

Ha nem szeretné, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi webáruház használatával kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), akkor töltse le telepítse a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu.

További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el:www.google.de/policies/privacy/

Honlapunkat összekötöttük a közösségi oldalainkkal (ha rákattintasz az oldal tetején található ikonokra, átvezetnek téged a közösségi oldalainkra). Ezek a közösségi oldalak szintén elhelyeznek a gépeden sütit, olyanokat is, amelyek személyes adatokat gyűjtenek rólad. Ezeket az adatokat nem ismerjük meg, nem látjuk. Ha nem szeretnéd, hogy a közösségi oldalak sütiket helyezzenek el a gépeden, kérlek, kapcsold ki a saját böngésződben a lehetőséget.

Ma már nagyon egyszerű kikapcsolni a saját böngészőjében a sütiket:

 

  1. Ki ismeri meg a személyes adatokat? Címzettek köre.

 

Egyes feladataink ellátása érdekében adatfeldolgozókat vagy más adatkezelőket veszünk igénybe.

Tárhelyszolgáltatás:

3 in 1 Hosting Bt.

2310 Szigetszentmiklós, Brassó u 4/a.

penzugyisziget@gmail.com

 +36/21/200-0040

Hozzáférés a honlap és a webáruház admin felületénekteljes tartalmához. Elsődleges feladata a tárolás, ezen kívül más műveletet a személyes adatokon nem végez.

 

E-mail szolgáltató:

GMAIL – GOOGLE Inc. Google Inc., Mountain View, California, USA

Hozzáférés a levelezőrendszer adataihoz. Önálló adatkezelő. A tároláson kívül más adatkezelési műveletet nem végez.

 

Könyvelés:

ATC PERFECT Számviteli, Műszaki Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, 1224 Budapest, XVI. utca 3.; iroda@atcperfect.huHozzáférés a természetes személyek részére kiállított számlákhoz, más számviteli bizonylatokhoz. Adatfeldolgozói szerződést kötöttünk. A számlák rögzítésén és a bevallások elkészítésén kívül nem végez más adatfeldolgozói műveletet. Kezelt adatok köre: természetes személyek számlázási neve és címe, egyéni vállalkozók adószáma, érintettek köre: vásárlók.

 

Kiszállítás:

1; GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

info@gls-hungary.com

2; Magyar Posta Zrt.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 

+36-1-767-8200

ugyfelszolgalat@posta.hu

Hozzáférés a szállítási címekhez és a szállítási címen megtalálható természetes személy kapcsolattartók adataihoz.

 

Számlázás:

Szamlazz.hu – KBOSS.hu Kft.,

1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

Tel: +36-30-35-44-789

E-mail cím: info@szamlazz.hu

Hozzáférés a számlák adataihoz, a számlák kiállításán és tárolásán kívül nem végeznek más adatkezelési feladatot.

 

Bankkártyás fizetés:

Barion Payment Zrt.

1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.

Hozzáférés a vásárló bakkártya adataihoz. Önálló adatkezelő.

 

Hirdetési portálok –

Árukereső:Online Comparison Shopping Kft.

1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

Árgép:guenstiger.de GmbH

Deichstraße 34

20459 Hamburg

telefon: (040) 31 97 96 – 0

e-mail: post@guenstiger.de

Önálló adatkezelők, a webshopban elérhető termékek listáját és a megrendelő IP címét kezelik.

Adatkezelési tájékoztatójuk itt érhető el:

Árgép: https://www.argep.hu/content_adatvedelem.html

Árukereső: https://www.arukereso.hu/static/adatvedelem.html

 

Közösségi oldalak:

1;Facebook, Instagram: Facebook Inc., Menlo Park, Kalifornia, Egyesült Államok

A Facebookkal közös adatkezelőnek számítunk az oldal kezelése során. A közös adatkezelésről szóló adatkezelési tájékoztatót a Facebook oldalon a jegyzetek között helyeztük el.

A facebook saját adatkezelési tájékoztatása itt érhető el: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

2;Pinterest Inc.at 651 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA.

A Pinterest önálló adatkezelő, a felület biztosításán kívül megbízásunkból más adatkezelési feladatot nem végez.

A Pinterest saját adatkezelési tájékoztatója itt érhető el:

https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

 

  1. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

A levelezőrendszer (GMAIL), valamint a közösségi oldalak felületeinek biztosítása (Facebook, Pinterest, Instagram) miatt adattovábbítás történik az Amerikai Egyesült Államokba. Az USA-val megfelelőségi határozat született 2016. július 12-én

(https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en).

 

  1. Az érintett jogai

Az adatkezelés teljes időtartama alatt élhetsz a következő jogosultságokkal:

  1. Hozzáférés a személyes adatokhoz

Jogosult vagy visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataid kezelése folyamatban van-e és ha igen, tájékoztatunk, miért kezeljük ezeket, milyen adatokat kezelünk, kinek adjuk át, meddig tároljuk, milyen egyéb jogokat biztosítunk neked, hol tehetsz panaszt stb.

 

  1. Helyesbítéshez való jog

Ha elírtuk a nevedet, a telefonszámodat, az e-mail címedet, vagy bármely más személyes adatodat, kérésedre helyesbítjük vagy kiegészítjük azokat. Ha valakinek átadtuk a személyes adataidat, neki is szólunk, hogy módosítani tudja.

 

  1. Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog

Indokolatlan késedelem nélkül töröljük az összes személyes adatot rólad, ha visszavontad a hozzájárulást a hozzájáruláson alapuló adatkezeléshez, vagy már nincs szükségünk az adatokra abból a célból, amiért elkértük.

Ha jogalap nélkül kezeltünk rólad egy személyes adatot, szintén törölni fogjuk.

Ha nyilvánosságra hoztunk rólad egy személyes adatot, amely csak fényképfelvétel esetén fordulhat elő a külön hozzájárulásod alapján, majd később élni szeretnél az elfeledtetéshez való jogoddal, megtesszük az ésszerűen elvárható intézkedéseket, hogy ezt biztosítani tudjuk neked.

 

  1. Személyes adatok korlátozásához való jog

Ha úgy gondolod, nem kezeljük pontosan a személyes adataidat, kérheted a korlátozást, amíg nem tisztázzuk a kérdést.

Előfordulhat, hogy törölni szeretnénk egy adatot, de neked van rá szükséged, mert pl. jogi igényeid érvényesítéséhez szükséges. Ilyenkor is kérheted, hogy törlés helyett korlátozzuk a személyes adatok kezelését, azaz tartogassuk még kicsit.

Ezekben az esetekben csak tárolnunk szabad az adatokat.

 

  1. Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen

Tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen, ha jogos érdeken alapul az adatkezelés. Ez csak szakmai partnereink kapcsolattartási adatai esetén fordulhat elő, más tevékenységnél nem ez az adatkezelés jogalapja.

 

  1. Adathordozhatóság

Kérheted, hogy az automatizált módon történő adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban átadjuk neked vagy elküldjük egy másik adatkezelőnek. Ezt csak akkor kérheted, ha adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződés. Ezesetben nagyon szívesen átadjuk neked vagy más adatkezelőnek ezeket az adatokat

 

  1. Automatizált döntéshozatal

Nem folytatunk automatizált döntéshozatalon alapuló tevékenységet, így ügyfeleinkre nem terjedhet ki ilyen döntés hatálya.

 

  • Panasz benyújtása

Ha úgy érzed,szabálytalanul kezeljük a személyes adataidat, örömmel segítünk, kérlek fordulj hozzánk bizalommal. Itt várjuk az üzenetedet: info.hobbykreativ@gmail.com.

 

Ha nem velünk szeretnéd megbeszélni a problémát, bíróság előtt is érvényesítheteda jogaid. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. Alakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a kereseted (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találod:  http://birosag.hu/torvenyszekek ).

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdésselfelkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

  • Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatali tevékenységet nem folytatunk.

 

  1. A megfelelő biztonság

A megfelelő biztonsági intézkedések kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot.A papír alapú iratokat székhelyünkön tároljuk, amely riasztóval és kamerás megfigyelőrendszerrel van ellátva, hogy jogosulatlanul senki se férhessen hozzá a személyes adataidhoz.

 

  1. Egyéb rendelkezések

Jelen adatvédelmi tájékoztató 2018. december 10-én lép hatályba.

 

A tájékoztató nem ismétli meg a vonatkozó jogszabályokban, mindenkire egyformán kötelező tartalmat. A tájékoztatás elkészítésekor figyelembe vettük és irányadónak tekintjük a nem részletezett kérdésekben a következő forrásokat:

  1. Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és a ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről, különösen a (39); (42); (50); (55); (60)-(63); (66); (71) preambulumbekezdései, továbbá a 12-22. cikk

http://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

  1. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

https://net.jogtar.hu/getpdf?docid=a1100112.tv&targetdate=20180101&printTitle=2011.+%C3%A9vi+CXII.+t%C3%B6rv%C3%A9ny

  1. A NAIH ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről (2015.10.09.) alapján. https://naih.hu/files/tajekoztato-ajanlas-v-2015-10-09.pdf
  2. A 29-es Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatása az előzetes tájékoztatásról (17/EN WP259 rev.01 – utolsó módosítás: 2018.04.10.);

http://naih.hu/files/wp259rev.01_EN_Guidelines_on_Consent.pdf

  1. A 29-es Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatása az átláthatóságról (17/EN WP260 rev.01 – utolsó módosítás: 2018.04.11.) http://naih.hu/files/wp260rev.01_EN_Guidelines_on_Transparency.pdf

 

 

  • Nincsenek termékek a kosárban.