Barion Pixel

letölthető Ászf Create Yourself Kft.

elállási nyilatkozat Create Yourself Kft.

Create Yourself Kft. – Általános szerződési feltételek /ÁSZF/

A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Create Yourself Kft. valamennyi, a www.hobbykreativ.hu weboldalon (a továbbiakban Webáruház) elérhető és megvásárolható árucikkére érvényesek.

A Webáruház használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják. A Webáruházon keresztül kötött elektronikus szerződés nem minősül írásbelinek, azt a Create Yourself Kft. nem iktatja, nem tárolja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető.

A Create Yourself Kft. semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Jelen ÁSZF folyamatosan elérhető letölthető formátumban a fenti linkről!

Ön a Webáruház használatával és/vagy a regisztrációval megismerte, elfogadja, tudomásul veszi és saját magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezéseket illetve megismerte, elfogadja, hozzájárul adatai kezeléséhez, melynek részletezése az Adatkezelési nyilatkozatunkban található meg https://www.hobbykreativ.hu/adatkezelesi-iranyelvek/.

 1. A szerződés a Create Yourself Kft-vel jön létre.
 2. SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Név: Create Yourself Kft.

Székhely: 1136 Budapest, Tátra utca 20/B I. em. 6. ajtó

Cégbejegyzés: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-182080

Adószám: 12234040-2-41

Bankszámlaszám: OTP Bank 11722003-22486451-00000000

Ügyvezető: Dobos Sándorné

E-mail:info.hobbykreativ@gmail.com

Telefonszám: 06-70-623-7778

Szerződés nyelve: magyar

A tárhely szolgáltató adatai: 

Neve: MikroVPS Kft.
Címe: 7150 Bonyhád, Jókai u 3.
Adószám: 25189861-2-17
EU adószám: HU25189861

Cégjegyzékszám: 17-09-013204

e-mail: support@mikrovps.hu, telefon: +3694200210

 1. A rendelés menete, regisztráció, vendég bejelentkezés

A webáruházban kizárólag magyar nyelven, valós adatokkal lehet regisztrációt létrehozni vagy vendég bejelentkezéssel rendelést leadni és ezzel egyidejűleg elektronikus szerződést kötni. Valótlan adatok esetén a szerződés semmis és a Webáruház kizárja a felelősségét.

A megrendelni kívánt termék vagy szolgáltatás részletes jellemzőiről, áráról, valamint a szállítás díjáról, időtartamáról és feltételeiről a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat. A „Kosárba” feliratra vagy a kosár ikonra kattintva tudja a terméket virtuális kosarába helyezni. Amikor a terméket kosarába helyezi, megjelenik egy információs ablak, ami tájékoztatja Önt arról, hogy a termék elhelyezésre került a virtuális kosarába. Ezen a felületen választhat, hogy tovább nézelődik a Webáruházban („Vásárlás folytatása”) vagy befejezi a nézelődést és elkezdi a megrendelés folyamatát a „Kosár/Kassza” gombra kattintva. Ha az utóbbi lehetőséget választotta, akkor megjelenik a kosár tartalma, ahol leellenőrizheti kosarának tartalmát. A kosár oldalon módosítani tudja a megrendelést, és tételt tud törölni a kosárból. Ha minden rendben talált, akkor a „Pénztárhoz” feliratra kattintva elkezdheti a megrendelést és bejelentkezhet fiókjába vagy igénybe veheti vendég bejelentkezés funkciónkat.

A vásárlásnak nem feltétele a regisztráció. Ön dönthet úgy, hogy regisztrál, de lehetősége van vendég bejelentkezésre is. Bejelentkezést követően, az „Átvétel/tovább” feliratra kattintva a szállítási adatokat kell megadnia, amennyiben bejelölte, hogy a számlázási cím eltér a szállítási címtől. A szállítási adatok megadását követően a kívánt fizetési módot kell kiválasztania a rendelkezésre álló lehetőségek közül, majd a „Tovább” feliratra kattintani. Megjelenik egy összegző képernyő, ahol a megrendelésének adatait a végleges elküldés előtt utoljára még ellenőrizheti.

Az adatbeviteli hibákat a megrendelés során bármikor javítani tudja, még az összegző felületen is lehetősége van erre. Terméket törölhet a kosárból az „X” gombra kattintva, megváltoztathatja a személyes adatait a „Módosítás” feliratra kattintva, a termék mennyiségét is növelheti, illetve csökkentheti a termék mellett található „Módosítás” feliratra kattintva.

Rendelkezésére áll egy üzenet mező, ahol jelezheti felénk egyéb kívánságát a termékkel kapcsolatban. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését és küldheti el a Create Yourself Kft. részére. A megrendelés elküldésével vásárlónk tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

Amennyiben Ön az online megrendelési folyamatot az ott kért adatok megadásával véglegesítette és a “Megrendelés elküldése” gombra rákattintott, akkor Ön megrendelést ad le, mely ajánlatnak minősül.

Banki átutalás vagy Barionos fizetési mód bármely szállítási módnál értékhatár nélkül választható. Utánvételes fizetési mód csak GLS futárszolgálatos kiszállítás és bruttó 5000 Ft feletti rendelési érték esetén választható (szállítási költséget nem beleszámítva).

NAGYKERESKEDELMI REGISZTRÁCIÓ:

Webáruházunkban lehetőség van a kreatív alapanyagokhoz kapcsolódó tevékenységi körrel viszonteladóként (pl. hobbibolt) vagy dekoráció készítőként (pl. virágkötő, esküvőszervező, rendezvényszervező, stb.) nagykereskedelmi partnerként regisztrálni. Továbbá közületek (iskola, óvoda, önkormányzat, alapítvány, stb.) és szállodák (animátorok) regisztrációját is tudjuk fogadni nagykereskedelmi rendszerünkben.

NAGYKERESKEDELMI REGISZTRÁCIÓ MENETE: A regisztrációs űrlap kitöltésével lehet felénk jelezni a kérelmet, melyet 48 órán belül, a megadott adószám/tevékenységi kör ellenőrzése után fogunk elbírálni. Amennyiben a kérelmezőnek a lakossági oldalunkon már regisztrált fiókja van, a nagykereskedelmi regisztrációhoz másik e-mail címre lesz szüksége! A nagykereskedelmi árak a regisztráció jóváhagyása után, a megadott felhasználó névvel és jelszóval történő belépés után válnak láthatóvá. A kedvezmény mértékéről külön e-mailben is küldünk tájékoztatást!

A nagykereskedelmi oldalunkon az alkalmankénti minimum rendelési érték bruttó 10.000 Ft, éves szinten a minimum rendelési érték nettó 50.000 Ft! Nagykereskedelmi rendszerünkbe regisztrált partnereink rendeléseit évente összegezzük. Éves szinten minimum nettó 50.000 forintot el nem érő felhasználók regisztrációját a következő évre nem tudjuk meghosszabbítani, a továbbiakban kiskereskedelmi, lakossági vásárlóként tud webáruházunkban rendelést leadni.

 1. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás, szerződés létrejötte

Miután elküldte megrendelését, az ajánlat megérkezését legkésőbb 2 órán belül automatikus e-mailben visszaigazoljuk Önnek, mely automatikus email megerősíti, hogy a Create Yourself Kft. megkapta az Ön által elküldött megrendelést. Az automatikus email a megrendelésének részleteit is tartalmazza (tértivevény). Ez a tértivevény nem jelenti megrendelésének elfogadását, hanem csupán arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése beérkezett a Create Yourself Kft-hez.

A Create Yourself Kft. az Ön ajánlatát külön elfogadó e-mail (2. e-mail) útján fogadja el. A szerződés az ajánlat Create Yourself Kft. általi elfogadásáról szóló külön elfogadó e-mail (2. e-mail) megérkezésekor jön létre és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló email 2 órán belüli megérkezésével. Az elfogadó, második e-mail tartalmazza a várható szállítási időpontot. Várható szállítási idő: GLS futárszolgálatos kiszállítás és GLS csomagautomata választása esetén: 1-3 munkanap. MPL futárszolgálatos kiszállítás, Postapont, MPL csomagautomata választása esetén: 3-5 munkanap. Kiemelt időszakokban (szezonálisan, ünnepek előtt) ezektől eltérő lehet a vállalt szállítási idő! Az aktuális kiszállítási időkről weboldalunkon tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha 48 órán belül nem kapja meg az Create Yourself Kft-től az elküldött rendelésére vonatkozó automatikus visszaigazoló e-mailt.

Ha a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében hibát vesz észre, azt 1 napon belül jeleznie kell a Create Yourself Kft felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

Amennyiben a webáruházban történő rendelés során hiba, vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, a Create Yourself Kft. fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után, a Create Yourself Kft. azonnal tájékoztatja Önt az új adatokról. Ön ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Amennyiben nem tudjuk rendelését teljesíteni, mert a termék(ek) nem állnak rendelkezésünkre erről értesítjük Önt, és a Webáruház helyettesítő terméket ajánl fel vagy bármelyik fél elállhat a szerződéstől. Ha Ön időközben előre utalással a vételárat kiegyenlítette, azt haladéktalanul visszautaljuk.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak.

A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a fentiekben felsorolt törvények és irányelvek. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 1. A szerződés szövegének tárolása

A megrendelés adatait a Create Yourself Kft. tárolja. Ha nyomtatott formában is meg szeretné kapni, akkor kinyomtathatja a “Megrendelés visszaigazolása”-t. Ez akkor jelenik meg a képernyőjén, miután elküldte megrendelését. Miután Ön megadta a Create Yourself Kft. részére az email-címét, akkor a Create Yourself Kft. elküldi Önnek megrendelésének valamennyi lényeges adatát e-mailben, melyet szintén kinyomtathat.

 1. Elállási jog

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

 1. a terméknek,
 2. több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
 3. több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
 4. ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül (a továbbiakban együttesen: „Elállási Időszak”) a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót megilleti az a jog, hogy a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Create Yourself Kft. részére az Elállási Időszak alatt. Az elállási nyilatkozat word formátumban letölthető: Elállási nyilatkozat.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 5. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta. Ha a Fogyasztó a megjelölt határidőben, minden kétséget kizáróan igazolható módon nem küldi meg elállási nyilatkozatát, ez úgy minősül, hogy a Fogyasztó nem teljesítette az elállási jog gyakorlásához szükséges feltételeket, ezért a szerződése nem kerül felbontásra, szerződése továbbra is hatályban marad.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát Elállási Időszak alatt (akár a 14. naptári napon) elküldi a Create Yourself Kft-nek.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Create Yourself Kft. a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét legalább ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha az Elállási Időszak lejárta előtt (14 nap) elküldi elállási nyilatkozatát Create Yourself Kft. részére.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket az alább feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

Ha a Fogyasztó több mint egy terméket vagy szolgáltatást rendel meg, bármelyik vagy az összes termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó szerződéstől elállhat.

A termék a Create Yourself Kft. címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli. Create Yourself Kft-nek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Create Yourself Kft. visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Create Yourself Kft. által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.

A Create Yourself Kft. jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Create Yourself Kft. a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Create Yourself Kft, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

5.1. Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

– olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Create Yourself Kft, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Fogyasztó személyére szabtak,

– olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza,

– lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta,

– olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac Create Yourself Kft. által nem befolyásolható ingadozásától függ.

A visszaküldendő áruhoz Fogyasztónak mellékelnie kell a számla másolatát, és kérjük, jelölje meg a visszaküldés okát is! Amennyiben nem tünteti fel a visszaküldés okát, az nem jelenti elállási jogának elvesztését.

Amennyiben a megrendelt termék típusa lehetővé teszi a postai visszaküldést, akkor a csomagot a következő címre küldje vissza (veszélyes áru postai úton nem küldhető vissza):

Create Yourself Kft.

Telephely címe: 8960 Lenti, Zrínyi utca 6/a.

Postai úton történő visszaküldés esetén kérjük, írja rá a borítékra: “HobbyKreativ.hu webáruház”

Azokat a dokumentumokat, melyek visszaküldéskor az Ön és a Create Yourself Kft. segítségére lehetnek, a küldemény mellett találja.

Amennyiben a termék postai úton nem küldhető vissza (pl. veszélyes áru), a szavatossági, vagy jótállási jogok csak személyesen érvényesíthetők, előre egyeztetett időpontban a Create Yourself Kft. ügyfélszolgálatán az eredeti okmányok (számla) bemutatása mellett (cím: 8960 Lenti, Zrínyi utca 6/a).

Amennyiben kérdése lenne az elállási jogra vonatkozóan, kérjük, forduljon a Create Yourself Kft. ügyfélszolgálatához.

Email: info.hobbykreativ@gmail.com

Tel.: +06-70-623-7778

*(normál díjszabással hívható)

Cím: 8960 Lenti, Zrínyi utca 6/a.

A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

 1. Termék árak és fizetés

A Create Yourself Kft. által üzemeltetett Webáruház kizárólag új (nem használt) termékeket kínál megvételre, mely termékek minden szükséges szakhatósági engedéllyel és biztonságtechnikai adatlapokkal rendelkeznek, magyarországi értékesítésük jogkövetően történik.

A Webáruházban a termékek mellett feltüntetett ár magyar forintban értendő és tartalmazza a törvényben rögzített ÁFA-t, ehhez számítandó még a szállítási költség, melyet a termék ára nem tartalmaz. Az ár a megrendeléskor érvényes ár. Csomagolási költség pluszban nem kerül felszámításra.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, arról Társaságunk tájékoztatja a Felhasználókat, mind az akció időtartalmáról, mind annak feltételeiről a webáruház kiemelt oldalain.

A szállítási díjak a webáruházban, külön táblázatban kerülnek feltüntetésre, a Szállítás költségek fejezetben.

FIZETÉSI MÓDOK:

– banki átutalással a megrendelés visszaigazolását követően: Create Yourself Kft. (székhely: 1136 Budapest, Tátra utca 20/B I. em. 6. ajtó) Bankszámlaszám: OTP Bank 11722003-22486451-00000000. Kérjük adja meg rendelési számát, – illetve amennyiben rendelkezik ügyfélszámmal, – ügyfélszámát is a közlemény rovatban! A megrendelés utalására nyitva álló idő 5 nap! Ennek elmulasztása esetén a megrendelés automatikusan törlésre kerül!

– Barion egyenleggel és bankkártyával. Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. A felhasználók bankkártya adatait kizárólag a Barion Payment Zrt kezeli az online fizetéses vásárlásoknál, társaságunknak a bankkártya adatokra nincs rálátása.

MPL futárszolgálatos kiszállítás és Postapont, MPL csomagautomata választása csak előrefizetéssel lehetséges!

– utánvétellel csak GLS futárszolgálatos kiszállítás esetén (futárnál fizetendő utánvét díja egységesen: 590 Ft). Minimum rendelési érték utánvétes fizetés esetén: bruttó 5000 Ft (szállítási költséget nem beleértve). MPL futárszolgálatos kiszállítás és Postapont, MPL csomagautomata választása esetén nincs lehetőség utánvételes fizetésre!

A Create Yourself Kft. fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon, ill. előre utalást kérjen.

A vételár teljes kifizetéséig az áru a Create Yourself Kft. tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból –az Ön birtokába kerül, felelősséggel tartozik a Create Yourself Kft. irányába mindazon károk tekintetében, amelyek megtérítésére senkit nem lehet kötelezni. (Tulajdonjog fenntartása)

Minden gondosságunk ellenére is előfordulhat, hogy hibás áron kerül fel termékünk a webáruházba,- nyilvánvalóan téves ár, jelentősen eltérő ár, rendszerhiba miatti 0 ft-os ár, ingyenes ár – , de ebben az esetben webáruházunk nem köteles a termék(ek)et a hibás áron értékesíteni. A webáruház felajánlja a helyes áron történő értékesítést, mely, ha nem megfelelő az ügyfélnek, elállhat a vásárlási szándéktól.

Társaságunk webáruházi rendelések esetén elektronikus számlát állít ki, melyet  a rendeléskor megadott email címre küldünk meg a visszaigazolással egy időben. A  számlázás a billingo.hu elektronikus online számlázórendszeren keresztül történik. (Billingo Technologies Zrt., Székhely: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. III. emelet. Cégjegyzékszám:  01-10-140802, bejegyezte a Fővárosi Törvényszék cégbírósága. Adószám: 27926309-2-41. Közösségi adószám: HU27926309 Online számlázószoftver neve: billingo.hu https://www.billingo.hu/ Email: hello@billingo.hu)

 1. Szállítás és szállítási költségek

A szállítást a Create Yourself Kft. saját gépjárműveivel illetve postai-, és GLS futárszolgálat megbízásával végzi. A kiszállítás kizárólag Magyarország területén történhet.

Postai-, és GLS futárszolgálatos kézbesítés munkanapokon, 8:00-18:00 óra között biztosított. A Create Yourself Kft. saját gépjárműveivel történő kiszállítás esetén a kézbesítés – előre egyeztetett szállítási időpont meghatározásával – a fent megadott időintervallumtól eltérhet.

A szállítási időkről és módjáról a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatja Önt a Create Yourself Kft, amely szállítási módok közül a rendelés folyamatában lehetősége van választani. Várható szállítási idő a megrendelés visszaigazolását (2. e-mail) követően: GLS futárszolgálatos kiszállítás és GLS csomagautomata választása esetén: 1-3 munkanap. MPL futárszolgálatos kiszállítás, Postapont, MPL csomagautomata választása esetén: 3-5 munkanap. Kiemelt időszakokban (szezonálisan, ünnepek előtt) ezektől eltérő lehet a vállalt szállítási idő! Az aktuális kiszállítási időkről weboldalunkon tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

Készlethiány esetén a Create Yourself Kft. nem vállal felelősséget ezen irányadó határidő túllépéséért, de telefonon vagy e-mailben a Create Yourself Kft. erről tájékoztatást ad vagy küld a megrendelőnek.

A szállítási díj kiszámítása a csomag (kosárban található termékek) összmérete és összsúlya, valamint speciális termékek esetén külön meghatározott szállítási díjak alapján történik.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolás, illetve a második kiszállás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK (bruttó):

 • GLS csomagautomata és csomagpont, MPL csomagautomata, Postapont: 990 Ft
 • GLS Kiszállítás futárszolgálattal 5 kg alatt: 1 890 Ft
 • GLS Kiszállítás futárszolgálattal 5 kg felett: 2 290 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 10 kg alatt: 1 990 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 10 kg – 20 kg között: 2 990 Ft
 • MPL Kiszállítás futárszolgálattal 20 kg – 40 kg között: 5 990 Ft

AKCIÓ: INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN
ORSZÁGOSAN, UTÁNVÉTELI DÍJ NÉLKÜL!
Az akció visszavonásig érvényes! Lakossági, kiskereskedelmi rendelés esetén!

Egyéb esetekben megbeszélés tárgya a szállítás díja és módja. Külföldi szállítás külön egyeztetett megbeszélés tárgya.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t, értékbiztosítást a termék beszerzési értékéig, de legfeljebb 520 euró értékig. A fent megadott árak bruttó szállítási díjak!

Postai kézbesítés során eltűnt csomagért a Create Yourself Kft. felelősséget nem vállal!

Törékeny termékeinket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk az alábbi lépések szerint:
1. selyempapírba, kraft papírba csomagoljuk a terméket
2. ha van a terméknek gyári papírdoboza, akkor azt tesszük a csomagba (doboz a dobozban), ha nincs, de indokolt akkor is használunk kis dobozt pluszban
3. bélelő anyagot, papírforgácsot vagy Bio térkitöltő anyagot használunk, hogy a termék ne tudjon elmozdulni, ne legyen légüres tér
4. A sérülékeny termék közvetlen csomagolásán piros kör etikett címke jelzi, hogy óvatosan bontsd ki!
5. Kívülről a dobozt a csomag törékeny tartalmára utaló ragasztószalaggal jelöljük, mellyel a futárszolgálat figyelmet hívjuk fel a lehetőség szerinti óvatos szállításra!

A GLS szerződött partnereként alap esetben a csomagokat a GLS futárszolgálattal küldjük. Mivel a GLS futárszolgálatnál nincs törékeny kezelés szolgáltatás, így a GLS által kiszállított, de általunk a legnagyobb gondossággal 6 védelmi lépésben becsomagolt csomagban keletkezett törés esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van MPL általi szállítást kérni, ahol felár ellenében van törékeny kezelés szolgáltatás! Ilyen esetben a csomag súlyától függően egyedi szállítási díjat kalkulálunk az MPL mindenkori aktuális díjai alapján, melyről itt tájékozódhat:

https://www.posta.hu/dijszabasok

A terméknek a futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy a Create Yourself Kft-nek utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a futártól/sofőrtől kérnie kell jegyzőkönyv felvételét. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Create Yourself Kft. díjmentesen biztosítja.

Az átvételt követően észlelt sérülésért a Create Yourself Kft. felelősséget nem vállal!

Abban az esetben, ha a társaságunk által történő kiszállítás alkalmával illetve megbízott futárszolgálatos kiszállítás során a rendeléskor megadott címen nem talál senkit, akkor a sofőr/futár a megadott telefonszámon fog jelentkezni a kiszállítási időpont egyeztetése céljából. Amennyiben e feltétel a Vevő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!

 1. Szavatosság

8.1. Kellékszavatosság

Ön a Create Yourself Kft. hibás teljesítése esetén a Create Yourself Kft -vel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet.

Fogyasztói szerződés esetén Ön az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait érvényesíteni már nem tudja.

Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

Ön – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Create Yourself Kft számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést Ön nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Create Yourself Kft. költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Create Yourself Kft. adott okot.

Köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Create Yourself Kft-vel.

Ön közvetlenül a Create Yourself Kft-vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket a Create Yourself Kft-től vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Create Yourself Kft. csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája az Ön részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Create Yourself Kft. bizonyítani tudja, hogy a hiba oka Önnek felróható okból keletkezett, nem köteles az Ön által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Ha Ön a szavatossági igényét a terméktől – a megjelölt hiba szempontjából – elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.

8.2. Termékszavatosság

A termék (ingó dolog) hibája esetén a fogyasztónak minősülő vásárló – választása szerint – a 8.1. pontban meghatározott jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Fogyasztót azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét Fogyasztó a gyártóval szemben érvényesítheti.

Termékszavatossági igényként Fogyasztó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti, azaz pénzbeli orvoslásra, árleszállításra és elállásra nincs mód, hiszen a gyártó és a fogyasztó között nem jött létre szerződéses jogviszony, hiányzik a szerződés. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Fogyasztónak kell bizonyítania.

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét Fogyasztó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. A Fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a Fogyasztó felelős.

Fogyasztó a termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy a Create Yourself Kft-vel, mint forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A Ptk. értelmében gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója is.

A forgalmazó Create Yourself Kft. kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A forgalmazónak (Create Yourself Kft.) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 1. Jótállás

A fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év.

Az egyes termékekre vonatkozó jótállási időtartam a termék adatlapján kerül feltüntetésre.

A jótállás kezdő időpontja a termék Fogyasztónak történő átadásának a napja, vagy ha az üzembe helyezést a Create Yourself Kft. vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja. A Create Yourself Kft. a termékhez mellékelt jótállási jegyet akkor érvényesíti, amikor a Fogyasztó a terméket átveszi.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék Fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát

– szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a Create Yourself Kft., vagy annak megbízottja végezte el, illetve ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)

– rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,

– helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,

– elemi kár, természeti csapás okozta.

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a Fogyasztó

– elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a Create Yourself Kft-nek a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a termék hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a Fogyasztónak okozott érdeksérelmet.

– ha a Create Yourself Kft. a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a Fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a Fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a Fogyasztó – választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, vagy a hibát a Create Yourself Kft. költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és a Fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a Fogyasztó érdekeit kímélve kell elvégezni. A Create Yourself Kft-nek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

Nem számít bele a jótállási időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a Fogyasztó a terméket nem tudja rendeltetésszerűen használni. A jótállási idő a terméknek vagy a termék részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) termékre (termékrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a Create Yourself Kft-t terhelik.

Fogyasztót azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Ezen korlátozásoktól függetlenül Fogyasztót a jótállásból fakadó jogok a 1) és a 2). pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

10.Szavatosság, jótállás érvényesítése

A termékekre vonatkozó szavatossági vagy jótállási igényét személyesen Create Yourself Kft-nél jelezheti.

Ha a kiszállított áru láthatóan anyag- vagy gyártási hibás, ide tartoznak a szállításkor keletkezett sérülések is, akkor kérjük, hogy az ilyen jellegű hibákat jelentse azonnal. Ha nem él a reklamáció lehetőségével, az nem jár törvényes jogaira nézve következményekkel. Valamennyi, a megvásárolt áru törvényes, 2 éves szavatossági ideje alatt fellépő meghibásodására az Önnek járó törvényes jogok fennállnak.

Törékeny termékeinket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk az alábbi lépések szerint:
1. selyempapírba, kraft papírba csomagoljuk a terméket
2. ha van a terméknek gyári papírdoboza, akkor azt tesszük a csomagba (doboz a dobozban), ha nincs, de indokolt akkor is használunk kis dobozt pluszban
3. bélelő anyagot, papírforgácsot vagy Bio térkitöltő anyagot használunk, hogy a termék ne tudjon elmozdulni, ne legyen légüres tér
4. A sérülékeny termék közvetlen csomagolásán piros kör etikett címke jelzi, hogy óvatosan bontsd ki!
5. Kívülről a dobozt a csomag törékeny tartalmára utaló ragasztószalaggal jelöljük, mellyel a futárszolgálat figyelmet hívjuk fel a lehetőség szerinti óvatos szállításra!

A GLS szerződött partnereként alap esetben a csomagokat a GLS futárszolgálattal küldjük. Mivel a GLS futárszolgálatnál nincs törékeny kezelés szolgáltatás, így a GLS által kiszállított, de általunk a legnagyobb gondossággal 6 védelmi lépésben becsomagolt csomagban keletkezett törés esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van MPL általi szállítást kérni, ahol felár ellenében van törékeny kezelés szolgáltatás! Ilyen esetben a csomag súlyától függően egyedi szállítási díjat kalkulálunk az MPL mindenkori aktuális díjai alapján, melyről itt tájékozódhat:

https://www.posta.hu/dijszabasok

https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_20220101_Hun.pdf

A jótállási feltételekről bővebben a termékhez mellékelt dokumentumokból tájékozódhat. Ha nincsenek meg Önnek ezek a dokumentumok vagy nem műszaki cikkről van szó, akkor kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. (11.Kapcsolatfelvétel pont)

E-mail: info.hobbykreativ@gmail.com

Tel.: +06-70-623-7778

*(normál díjszabással hívható)

Telephely címe: 8960 Lenti, Zrínyi utca 6/a

Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: “HobbyKreativ.hu webáruház”

A szerződés szerinti jótállás a szavatossági jogok fennállását nem érinti.

 1. Kapcsolatfelvétel

Esetleges kérdéseivel vagy reklamációjával, kérjük jelentkezzen az alábbi e-mailes elérhetőségen:

e-mail: info.hobbykreativ@gmail.com

A HobbyKreativ.hu webáruház telefonos elérhetősége:

Tel.: +06-70-623-7778

*(normál díjszabással hívható)

Telefonos elérhetőségünk ideje:

H-P 8:00 – 16:00 óráig

Vagy írhat a Create Yourself Kft. ügyfélszolgálatának címére: 8960 Lenti, Zrínyi utca 6/a.

Postai úton történő megkeresés esetén kérjük, írja rá a borítékra: “HobbyKreativ.hu webáruház”

 1. Jogérvényesítési lehetőségek

12.1. Panaszügyintézés

Ön a termékkel vagy a Create Yourself Kft. tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait a 11. pontban megadott elérhetőségeken terjesztheti elő.

A Create Yourself Kft. a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Create Yourself Kft. a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt megőriz – vesz fel.

Szóbeli panasz esetében Create Yourself Kft. a jegyzőkönyv egy példányát köteles önnek átadni.

Create Yourself Kft. a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén Önnek legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

Minden egyéb esetben a Create Yourself Kft. az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Create Yourself Kft. egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

A Create Yourself Kft. a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén a Create Yourself Kft. az elutasítás indokáról tájékoztatja Önt.

12.2. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Create Yourself Kft. és Ön között esetlegesen fennálló jogvita a Create Yourself Kft-vel folytatott tárgyalások során nem rendeződik, bírósági eljárást kezdeményezhet, továbbá fogyasztói jogvita esetén az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:

– Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,

Közigazgatási hatósági ügyekben első fokon a járási hivatal, illetve a megyeszékhely szerinti járási hivatal, másodfokon országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A hivatalok elérhetőségeit itt találja: https://jarasinfo.gov.hu/

– Békéltető testület eljárásának kezdeményezése

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

mellett működő Békéltető Testület

cím: 1016. Budapest, Krisztina krt. 99.

levelezési cím: 1253. Budapest, Pf.: 10.

e-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

További békéltető testületek: https://bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

ODR Link

Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami: info.hobbykreativ@gmail.com

Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HU

 1. Adatvédelem

Adatvédelmi előírásainkat itt találja https://www.hobbykreativ.hu/adatkezelesi-iranyelvek/

 1. Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

A Create Yourself Kft. jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a leadott megrendelésekre alkalmazandók.

A Create Yourself Kft. által üzemeltetet webáruházban való árurendelés feltételezi a Fogyasztó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra, és esetlegesen 3. fél rossz szándékú beavatkozására. A Create Yourself Kft. tevékenységét jóhiszeműen folytatja a tőle elvárható legnagyobb üzembiztonságra törekedve, azonban semmilyen körülmények között nem vállalható felelősség a technológia jellegéből fakadó alábbi speciális eseményekre, bármely okból is következtek azok be:

– Az Interneten küldött és /vagy fogadott bármilyen adat.

– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

– Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

– Bármely levél, de főleg bármilyen adat elvesztése.

– Bármely szoftver nem megfelelő működése.

– Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

– A Create Yourself Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

– Fogyasztó felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépét a vírusoktól, illetve tárolt adatait a behatolóktól.

– A Create Yourself Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

ˇ- A Create Yourself Kft. fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül a webáruházat más domain név alá helyezze át, bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az online áruházat vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

– A Create Yourself Kft. szintén fenntartja a jogot termékei és szolgáltatásai árának és tartalmának előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére

– Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a webáruházon.

– Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

– A Create Yourself Kft. nem vállal felelősséget a webáruház tartalmában tapasztalt semmilyen elírásért, tévesen feltüntetett információért amennyiben az kívülálló, rosszindulatú beavatkozás eredménye.

– Előfordulhat, hogy a webáruházon a Create Yourself Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, vagy nem kívánt tartalmak közlése valósul meg. A Create Yourself Kft. ezekért változásokért, illetve megjelenő tartalmakért, az Internet technológia biztonsági kockázataiból fakadóan, nem tud felelősséget vállalni, noha törekszik arra, hogy a nemkívánatos esemény tudomására jutásától számított legrövidebb időn belül eltávolítsa azokat, illetve visszaállítsa az eredeti állapotot.

– A Create Yourself Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

– Abban az esetben, ha a Fogyasztó bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Create Yourself Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a Fogyasztó nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

– A Fogyasztó az online áruházat kizárólag saját felelősségére használhatja.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2018.05.25, mely visszavonásig érvényes. Társaságunk jogosult a szerződést egyoldalúan módosítani, a módosításokat azonban a hatályba lépés előtt 14 nappal közzétesszük weboldalunkon.

Budapest, 2024.03.14.