Barion Pixel

Pentart üvegmaró paszta 50 ml

2 290 Ft

Üvegfelületek maratására szolgáló, krémes állagú, erősen maró hatású paszta. Alkalmazásával az üvegen finom tapintású, matt réteg keletkezik, amire később festhetünk, vagy más díszítést is tehetünk.

Kiszerelés: 50 ml

Készleten

Cikkszám: P33454 Pentart üvegmaró paszta 50 ml Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Pentart üvegmaró paszta 50 ml -es kiszerelésben. Üvegfelületek maratására szolgáló, krémes állagú, erősen maró hatású paszta. Egyszerűen vigyük fel a felületre, hagyjuk reagálni, majd bő vízzel mossuk le. Az üvegen finom tapintású, matt réteg keletkezik, amire később festhetünk, vagy más díszítést is tehetünk. Az üveg maratás kémiai reakció eredménye, nem távolítható el a felületről.

Használata:

Készítsük elő a munkafelületet, takarjuk le papírral. Tisztítsuk meg az üvegfelületet vízzel, vagy alkohollal. Ne használjunk üvegtisztító spray-t! Mielőtt dolgozni kezdünk az üvegmaró pasztával húzzuk fel a mellékelt kesztyűt, a pasztát keverjük fel alaposan. Egyenletes rétegben, ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel az üvegmaró pasztát a felületre. Kiválóan lehet stencilezni vele, ajánlott öntapadó vagy áthelyezhető ragasztó spray-vel lefújt stencilt választani. A pasztát csőrös feltéttel ellátott műanyag tubusba áttölthetjük és úgy írhatunk egyedi szöveget az üvegtárgyra. Hagyjuk reagálni min. 15 percig, majd bő vízzel mossuk le a pasztát az üvegfelületről. A stencilt csak a lemosás után távolítsuk el! Az eszközöket használat után egyből mossuk el! Tároljuk szobahőmérsékleten. Alacsony hőmérsékleten kikristályosodhat az anyag, de ezzel nem veszti el reakcióképességét. Állítsuk a zárt tégelyt meleg vizet tartalmazó edénybe, várjuk meg, míg megolvadnak a kristályok, majd alaposan keverjük fel. Hosszabb tárolás alatt besűrűsödhet a paszta. Soha ne hígítsuk vízzel vagy bármi mással, mert elveszti reakcióképességét! Az üvegmaró pasztát szódabikarbónával (nátrium-hidrogénkarbonáttal) és vízzel semlegesíthetjük.

Festéshez eszközeinket itt találod: festőeszközök.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pentart üvegmaró paszta 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük