Barion Pixel

Angyalkás gipsz mini kaspó/mécsestartó 9 x 10 x 6 cm

1 090 Ft

Angyalkás gipsz mini kaspó/mécsestartó, felülete festhető, dekorálható különleges hatású festékekkel, lakkozható. Tökéletes alap Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is!

Mérete: kb. 9 x 10 x 6 cm. Kaspó/mécsestartó rész belső átmérője felül kb. 4 x 3 cm.

Törékeny termék!

Ha törékeny kezelést  szeretne kérni, a rendelés üzenet sorában kérjük jelezze számunkra és külön visszaigazoló emailben elküldjük a törékeny szállítás árkalkulációt – mindenkori MPL törékeny kezelés árak csomag súly alapján. 

Amennyiben nem kíván élni a feláras törékeny kezeléssel, úgy automatikusan a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagját, természetesen gondosan becsomagolva, de ez esetben garanciát nem tudunk vállalni a törékeny termékek sérülésére, törésére. 

Készleten

Cikkszám: GIPSZT27 Angyalkás gipsz mini kaspó/mécsestartó 9 x 10 x 6 cm Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Angyalkás gipsz mini kaspó/mécsestartó 9 x 10 x 6 cm méretben. Festhető és lakkozható. A felületet különleges festékeinkkel antik, patina, mohás és fémes hatásúvá is teheted! Tökéletes Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is! Gipsz anyagból készült, ezért mérsékelten időjárásálló! Kültéri felhasználás esetén célszerű festéssel, lakkozással növelni a tartósságát!