Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0404, 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com

Pentart lazúrgél tölgy 100 ml

950 Ft

Felhasználóbarát, gél állagú, vizes alapú lazúr, mellyel egyszerűen adhatunk színt és védelmet fa tárgyainknak. Alkalmas stencilezéshez, mert a gél nem fut szét a fa felületén, beivódik a fába.

Kiszerelés: 100 ml

Cikkszám: P21505 Pentart lazúrgél tölgy 100 ml Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Pentart lazúrgél tölgy színben. Felhasználóbarát, gél állagú, vizes alapú lazúr, mellyel egyszerűen adhatunk színt és védelmet fa tárgyainknak. Felhordhatjuk ecsettel, szivacsecsettel, alkalmazhatjuk stencilezéshez is. A termék tulajdonságai: vízbázisú, fagyveszélyes, hígítása nem ajánlott, sűrű gél állagú, áttetszőre szárad, a fa erezete látható marad, száradás után vízálló, csiszolható. Alkalmazása: kezeletlen fa, rétegelt lemez felületre portalanítás és zsírtalanítás után ecset, szivacsecset, spatula segítségével 1-2 rétegben felhordva. Száradási idő: 30 perc után érintésszáraz, de a teljes száradása 24 óra, hajszárítóval siettethető de csak langyos, vagy hideg levegővel. Alkalmas stencilezéshez, mert a gél nem fut szét a fa felületén, beivódik a fába. A színek száradást követően egy-két árnyalattal világosabbak lesznek, mint a flakonban. A színek egymással keverhetőek.

Festéshez eszközeinket itt találod: festőeszközök.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pentart lazúrgél tölgy 100 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.