Barion Pixel

Homokkép sablon karácsonyfa ajándékokkal – többféle csomag variációban

1 190 Ft2 490 Ft

Homokkép sablon karácsonyfa ajándékokkal. Ékkövekkel és csillámporral kiegészítve még különlegesebb alkotások készülhetnek!

Ha magad szeretnéd összeválogatni a sablonhoz a kiegészítőket, arra is van lehetőséged! Kattints ide az alapanyagokért!

Többféle csomag összetételben választható!

Cikkszám: Homokkép sablon karácsonyfa ajándékokkal Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,

Leírás

Homokkép sablon karácsonyfa ajándékokkal – többféle csomag variációban! Ékkövekkel és csillámporral kiegészítve még különlegesebb alkotások készülhetnek! A homokkép készítés remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotorikát, kézügyességet. A sablonkép kontúrvonalai, valamint az azok melletti területek felszedhetők, alattuk speciális ragasztóval előkészített felület található. Érdemes mindig a kontúrvonalakkal kezdeni! Mindig csak azokról a területekről távolítsuk el a felső réteget, amit épp egy adott színnel “színezni” szeretnénk. A réteg eltávolításához szükség lehet szülői segíségre (szike használata esetén)! A kiválasztott színű homokkal egyszerűen be kell szórni a ragasztós felületeteket. Csak a képzelet szab határt, bármilyen színösszeállításban elkészíthető a kép!

Alapanyagok homokkép készítéshez: itt!

További információk

Választható csomagok

csak sablon A4, csak sablon A5, sablon A4 + homok, sablon A4 + homok, csillámpor, ékkő, sablon A5 + homok, sablon A5 + homok, csillámpor, ékkő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Homokkép sablon karácsonyfa ajándékokkal – többféle csomag variációban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük