Barion Pixel

Dekorhomok homokképhez kis kiszerelésben többféle színben 30 gr

90 Ft

Dekorhomok homokképhez kis kiszerelésben többféle színben. A homokkép készítés remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotorikát, kézügyességet. Csak a képzelet szab határt, bármilyen színösszeállításban elkészíthető a kép!

Kiszerelés: 30 gr/csomag. Sablonokat itt találsz!

Egy kép készítéséhez 5-6 csomag homokot javaslunk!

Cikkszám: Dekorhomok homokképhez kis kiszerelésben többféle színben 30 gr Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Dekorhomok homokképhez kis kiszerelésben többféle színben. Homokkép sablonhoz ajánljuk! Ékkövekkel és csillámporral kiegészítve még különlegesebb alkotások készülhetnek! A homokkép készítés remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotorikát, kézügyességet. A sablonkép kontúrvonalai, valamint az azok melletti területek felszedhetők, alattuk speciális ragasztóval előkészített felület található. Érdemes mindig a kontúrvonalakkal kezdeni! Mindig csak azokról a területekről távolítsuk el a felső réteget, amit épp egy adott színnel “színezni” szeretnénk. A réteg eltávolításához szükség lehet szülői segíségre (szike használata esetén)! A kiválasztott színű homokkal egyszerűen be kell szórni a ragasztós felületeteket. Csak a képzelet szab határt, bármilyen színösszeállításban elkészíthető a kép!

Homokkép készítéséhez sablonok: itt

További információk

Szín termék

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dekorhomok homokképhez kis kiszerelésben többféle színben 30 gr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük