Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0404, 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com

Csillámpor homokképhez kis kiszerelésben többféle 10 gr

190 Ft

Csillámpor homokképhez kis kiszerelésben többféle színben. A homokkép készítés remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotorikát, kézügyességet. Csak a képzelet szab határt, bármilyen színösszeállításban elkészíthető a kép!

Kiszerelés: 10 gr/csomag. Nagyobb kiszerelésű, további csillámporokat itt találsz!

Sablonokat itt találsz!

Cikkszám: Csillámpor homokképhez kis kiszerelésben többféle 10 gr Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Leírás

Csillámpor homokképhez kis kiszerelésben többféle színben. Homokkép sablonhoz ajánljuk! A homokkép készítés remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben fejleszti a finommotorikát, kézügyességet. A sablonkép kontúrvonalai, valamint az azok melletti területek felszedhetők, alattuk speciális ragasztóval előkészített felület található. Érdemes mindig a kontúrvonalakkal kezdeni! Mindig csak azokról a területekről távolítsuk el a felső réteget, amit épp egy adott színnel “színezni” szeretnénk. A réteg eltávolításához szükség lehet szülői segíségre (szike használata esetén)! A kiválasztott színű homokkal egyszerűen be kell szórni a ragasztós felületeteket. Csak a képzelet szab határt, bármilyen színösszeállításban elkészíthető a kép!

Homokkép készítéséhez sablonok: itt

További információk

Szín termék

, , , , , , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillámpor homokképhez kis kiszerelésben többféle 10 gr” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.