Barion Pixel

Szita-stencil Merry Christmas manó 215 x 275 mm

1 530 Ft

Szita-stencil Merry Christmas manó. Öntapadó, sokszor használható stencil, amit különféle festékekkel és pasztákkal is használhatunk. A minta egy nagyon finom hálót tartalmaz, mely segíti a minta pontos átvitelét, így a végeredmény egyenletes lesz, mely nem mosódik el és a széleknél is éles marad.

Méret: 215 x 275 mm. Kiszerelés: 1 sablonlap/csomag.

Készleten

Leírás

Szita-stencil Merry Christmas manó, sablon mérete 215 x 275 mm. Öntapadó, sokszor használható stencil, amit különféle festékekkel és pasztákkal is használhatunk. A minta egy nagyon finom hálót tartalmaz, mely segíti a minta pontos átvitelét, így a végeredmény egyenletes lesz, mely nem mosódik el és a széleknél is éles marad.  A hálónak köszönhetően a stencillel olyan folytatólagos mintákat is felvihetünk a felületre, mint például a kézírás. Elsősorban textilhez, fához és feszített vászonhoz ajánljuk.

Fektessük a stencilt az öntapadós oldalával lefelé és simítsuk rá a felületre, hogy mindenhol jól letapadjon. A festéket vagy pasztát helyezzük a minta egyik oldalára, végig a minta mentén egy csíkban, majd a gumi lehúzóval, szilikon kasírozóval egy határozott mozdulattal, enyhe nyomással húzzuk rá a festéket a stencilre úgy, hogy az egész mintát kitöltsük. Fontos, hogy lehetőleg egy mozdulattal végezzük a lehúzást. Húzzuk le a stencilt és azonnal mossuk el. Hagyjuk megszáradni a festéket és textil esetén vasalással fixáljuk.

Festékeinket és díszíthető alapanyagainkat itt találod: festékek, díszíthető alapanyagok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szita-stencil Merry Christmas manó 215 x 275 mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük