Barion Pixel

Pentart kép transzfer/image transfer 100 ml

2 690 Ft

Pentart kép transzfer/image transfer 100 ml

Pentart vízbázisú, univerzális transzfer gél, színes és fekete-fehér képek transzferálásához. A lézernyomtatóval nyomtatott képeket fára, üvegre, mázas kerámiára, textilre és feszített vászonra is felviheted.

Kiszerelés: 100 ml

Készleten

Cikkszám: P35360 Pentart kép transzfer/image transfer 100 ml Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Pentart kép transzfer/image transfer 100 ml -es kiszerelésben. Vízbázisú, univerzális transzfer gél, színes és fekete – fehér képek transzferálásához. A lézer – nyomtatóval nyomtatott képeket fára, üvegre, mázas kerámiára, textilre és feszített vászonra is felviheted. Szuper újdonság amely kibővíti a saját magad által nyomtatott képek felvitelét alkotásaidra, így még személyesebbé és egyedibbé teheted műveidet.

A lézernyomtatott képet és a tárgy felületét is kend be vékonyan a Pentart kép transzferrel, majd a képpel lefelé ragaszd rá a felületre. Száradás után (levegőn 24 óra, hajszárító segítségével kb, 1 óra) a benedvesített papír fokozatosan ledörzsölhető a felületről.Végül lakkal érdemes védeni a felületet, és így a színek is élénkebbé válnak.

Üveg és porcelán felületeken a transzferálást követően használj még egy réteg kép transzfert, majd égesd ki 110 fokon 20 percig. Ha így jársz el a díszített tárgy mosogatógépben is mosható lesz.

Textilen csak a képet kend be a kép transzferrel, majd a szokott módon járj el. A transzferálást követően használj két réteg Textil Médiumot, melyeket fess a kép szélein kicsit túl. Bevasalással mosógépben is tisztítható lesz. (40 fokon, kímélő programmal, kifordítva.)

Használata: kép transzfer használata.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pentart kép transzfer/image transfer 100 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük