Barion Pixel

Rózsás mécsestartó 20 x 8,5 cm

2 190 Ft

Rózsás mécsestartó, felülete festhető, dekorálható különleges hatású festékekkel. Tökéletes alap kerti dekoráció és Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is!

Mérete: kb. 20 cm magas, külső átmérője 8,5 cm, belső átmérője 6,5 cm. A mécsestartó belső mélysége kb. 3,2 cm

Törékeny termék!

Ha törékeny kezelést  szeretne kérni, a rendelés üzenet sorában kérjük jelezze számunkra és külön visszaigazoló emailben elküldjük a törékeny szállítás árkalkulációt – mindenkori MPL törékeny kezelés árak csomag súly alapján. 

Amennyiben nem kíván élni a feláras törékeny kezeléssel, úgy automatikusan a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagját, természetesen gondosan becsomagolva, de ez esetben garanciát nem tudunk vállalni a törékeny termékek sérülésére, törésére. 

 

Készleten

Leírás

Rózsás mécsestartó 20 x 8,5 cm méretben. Színezhető például akrilfestékkel vagy dekor festékkel. A felületet különleges festékeinkkel antik, patina, mohás és fémes hatásúvá teheted! Tökéletes Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is! Mécses és gyertya helyezhető bele! De ültethetsz bele kisebb méretű növényt is!

Kellékeket itt találsz hozzá: akril festékekkülönleges hatású festékek, pasztákMindenszentek alkalmára fatáblák, feliratokselyemvirágok,