Barion Pixel

Madárka kerámia figura sállal havas-csillámos fehér többféle 1 db

1 650 Ft

Ezt a kedves kerámia madárka figurát használhatod adventi koszorúd, asztaldíszed, vagy más lakásdekorációd készítéséhez.

Mérete: kb. 10 x 10 x 6,5 cm. Kiszerelés: 1 db. Kétféle változat közül véletlenszerűen kiválasztott típust küldünk! (sapiban vagy fülmelegítőben)

Törékeny termék!

Ha törékeny kezelést  szeretne kérni, a rendelés üzenet sorában kérjük, jelezze számunkra és külön visszaigazoló emailben elküldjük a törékeny szállítás árkalkulációt – mindenkori MPL törékeny kezelés árak csomag súly alapján. 

Amennyiben nem kíván élni a feláras törékeny kezeléssel, úgy automatikusan a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagját, természetesen gondosan becsomagolva, de ez esetben garanciát nem tudunk vállalni a törékeny termékek sérülésére, törésére. 

Készleten

Leírás

Madárka kerámia figura sállal havas-csillámos fehér színben. Használhatod adventi koszorúd, asztaldíszed, vagy más lakásdekorációd készítéséhez. Emellett számtalan kellékünk közül tudsz válogatni, melyekkel elkészítheted saját kopogtatódat, koszorúdat vagy éppen adventi asztaldíszedet.

Kellékek: koszorú alapokgyertyákegyéb díszítő elemek és kellékek

További információk

Kiszerelés termék

,