Barion Pixel

Nagykereskedelmi/Viszonteladói regisztráció

Webáruházunkban nagykereskedelmi áron tudsz vásárolni, ha itt regisztrálsz. Amennyiben lakossági oldalunkon már regisztrált fiókod van, a nagykereskedelmi regisztrációhoz másik e-mail címre lesz szükséged!

A regisztrációhoz szükséges, hogy tevékenységi köröd illeszkedjen a kreatív alapanyagokhoz, viszonteladó (pl. hobbibolt) vagy dekoráció készítő (pl. virágkötő, esküvőszervező, rendezvényszervező,…stb.) legyél, illetve közületek (iskola, óvoda, önkormányzat, alapítvány,…stb.) és szállodák (animátorok) részére is van lehetőség regisztrálni.

Ennek hiányában regisztrációdat nem fogjuk tudni jóváhagyni.

A nagykereskedelmi árakat a regisztrációt követő jóváhagyás után, az itt megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal történő belépés után láthatod. A kedvezmény mértékéről külön e-mailben tájékoztatunk! A nagykereskedelmi oldalunkon a minimum rendelési érték bruttó 10.000 Ft, éves minimum rendelési érték nettó 50.000 Ft.

A regisztrációs űrlap kitöltése után a Regisztráció gomb megnyomásával véglegesítheted a regisztrációs kérelmedet, erről egy automatikus emailben küldünk visszaigazolást. A megadott adatok ellenőrzése után egy újabb emailben értesítünk a regisztráció jóváhagyásáról / elutasításáról.

További információ a nagykereskedelmi regisztráció menetéről és feltételeiről az ÁSZF 2. pontjában olvasható. Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

ELNÉZÉST, JELENLEG NEM TUDUNK TÖBB REGISZTRÁCIÓT FOGADNI!

Regisztráció

Számlázási cím

Szállítási cím

Telefon: +36 70 630 0784

Email: info.hobbykreativ@gmail.com