Barion Pixel

Daily Art Metál pigment vörös 5 gr

1 310 Ft

A Daily Art metál pigment, egy finom fémpor, fémes csillogást ad a munkának. Számtalan módon alkalmazható és szinte elengedhetetlen szalvéta technikához, ékszer készítéshez, lakásdekorációk készítéséhez.

Kiszerelés: 5 gr

Készleten

Leírás

Daily Art Metál pigment vörös színben. Alkalmazása egyszerű, valamilyen alapanyaghoz (fényes lakkhoz, gélpasztához, üvegfestékhez) hozzákeverjük a pigmentport és felhordjuk a díszítendő felületre – a különleges hatás garantált!

Kellékek: festékekecsetekdíszíthető alapanyagok.

  • Használatával emeljük ki a repesztő lakkok által létrehozott töréseket.
  • Keverjük fényes Daily Art lakkal, így folyékony fémet kapunk, amit felhasználhatunk bármilyen szilárd felületen (csak egyszer használjuk a keveréket, mert pár óra múlva a pigmentek homályosak lehetnek.)
  • Keverjük Patina Mediummal, így bedörzsölhetünk vele bármilyen porózus felületet. 20% pigmentet adjunk 80% mediumhoz (fél tégely metál pigment kell egy 50 ml-es patina mediumhoz.). A patina medium gyönyörű csillogást ad és egy rétegben fed bármilyen porózus felületet. 30 percen belül használjuk fel a keveréket, mert később a pigmentek homályosak lehetnek.
  • Használhatjuk süthető gyurmához is (sütés előtt dolgozzuk az anyagba).
  • Keverhetjük festékekkel és lakkokkal, hogy fémes csillogást érjünk el. Ha vizes bázisú anyagokkal keverjük, csak egyszer használjuk fel. Mindig annyit keverjünk ki, amennyit el is használunk.