Barion Pixel
PENTART TÉLI ÚJDONSÁGOK már elérhetőek webáruházunkban!
🎨 Mázpaszta: 6 fémes és 4 irizáló, színjátszó színben kapható. Színes fémes vagy irizáló pigmenteket tartalmazó vastag paszta kiválóan alkalmas ragyogó, színes, háromdimenziós díszítések készítésére. Puha, krémes textúrája miatt könnyen kenhető. Vastagabb réteget vigyünk fel spatulával közvetlenül a felületre, mely kiváló stencilezéshez. Sötét felületen jobban mutat az irizáló hatás.
🎨 Kristálypaszta és toll: 4 színben kapható. Finom csillámokat tartalmazó paszta, mellyel színes, csillogó, ezüstösen csillogó díszeket készíthetünk. A csillámok hordozóanyaga átlátszóan szárad, így száradás után a csillámok szikrázni fognak a felületen. Az elért hatás a felvitt paszta rétegvastagságától függ: vastag rétegben háromdimenziós csillámmal borított díszítést kapsz, míg vékonyan felvitten csillámos, átlátszó felületet kapsz. A kristálypaszta jól kombinálható a jégkristály pasztával, színválasztéka pedig kiváló karácsonyi témájú projektekhez. A kristály tollakkal pontokat készíthetünk, vagy akár finomabb mintákat is rajzolhatunk.
🎨 Csillogó máz: arany, ezüst és gyöngyházfehér színben kapható. Finom csillogó hatást adhatunk tárgyaknak és bútoroknak. A máz zselés állagú, sötét és világos felületen egyaránt használható. Töröld vissza nedvesen, hogy kevésbé intenzív hatást kelts, vagy vidd fel több rétegben, hogy fokozd a ragyogást. Viasztartalma miatt zárórétegként is használható például bútorokhoz, jól kombinálható Dekor Paint krétafestékekkel.
PENTART TÉLI ÚJDONSÁGOK részeként a fémpigmentek színskálája pezsgő és rózsaarany színnel, míg a Deluxe paszták választéka fekete-arany, arany, bordó-arany színekkel bővült! 😊
További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!