Barion Pixel

CREATE & DONATE – KREATÍV ADOMÁNY CSOMAG PÁLYÁZAT

Immáron 4. alkalommal cégünk, a Create Yourself Kft. az égisze alatt működő webáruháza (https://www.hobbykreativ.hu/) éves árbevételének egy részét óvodák, iskolák és kórházi gyermekosztályok részére ajánlja fel kreatív alapanyagokat tartalmazó adomány csomagok formájában!
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
‼ Idei évben felajánlott összeg: 300.000 Ft ‼
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
‼ 300.000 Ft összértékben 10 db 30.000 Ft értékű kreatív alapanyagokat tartalmazó csomagot ajánlunk fel óvodai csoportok, iskolai osztályok illetve kórházi gyermekosztályok részére!
‼ AZ ADOMÁNY CSOMAGOKRA PÁLYÁZNI LEHET‼
👉 A pályázat módja: kommentben jelöljétek AZ EREDETI FACEBOOK POSZTUNK ALATT az intézmény nevét (kórházi gyermekosztály, óvoda a csoport nevével, iskola az osztályt megjelölve)! Jelezzétek azt is, hogy milyen évszakhoz illő csomagot szeretnétek (pl.: tavaszi, nyári, őszi), eszerint fogjuk összeállítani a kreatív alapanyagokat az adott nyeremény csomagba!
👉 Csak az ebben a posztban szereplő jelölések vesznek részt a sorsolásban!
👉 Pályázni 2023. március 1-től 2023. március 15-én éjfélig lehet, utána sorsolunk!
👉 Egy ember egy intézményt csak egyszer jelölhet meg, de egy intézményt természetesen többen jelölhetnek! A felhívást tehát érdemes megosztani, hiszen minél több hozzászólásban szerepel a Te ovid, iskolád, vagy az általad támogatni kívánt kórházi gyermekosztály neve, annál nagyobb eséllyel az az intézmény kapja a csomagot!
👉 A csomagokat saját költségünkre futárszolgálattal kézbesítjük!
‼️ Ne feledjétek, csak egy komment szükséges a pályázáshoz‼️ Megosztással, szülőtársaitok pályázatra hívásával növelhetitek nyerési esélyeiteket! 😉
Sok sikert kívánunk! 🍀❤️
A részletes játékszabályzatot itt találjátok!
További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!