Barion Pixel

TÖRÉKENY TERMÉKEK KEZELÉSE – ÁSZF MÓDOSÍTÁS

Általános szerződési feltételeinket 2022. január 1-jétől az alábbiakkal egészítettük ki!

Törékeny termékeinket a legnagyobb gondossággal csomagoljuk az alábbi lépések szerint:
1. papírba, kraft papírba, méhsejt papírba csomagoljuk a terméket
2. pukifóliába tekerjük
3. ha van a terméknek gyári papírdoboza, akkor azt tesszük a csomagba (doboz a dobozban), ha nincs, de indokolt akkor is használunk kis dobozt pluszban
4. bélelő anyagot, papírforgácsot vagy Bio térkitöltő anyagot használunk, hogy a termék ne tudjon elmozdulni, ne legyen légüres tér
5. A sérülékeny termék közvetlen csomagolásán piros kör etikett címke jelzi, hogy óvatosan bontsd ki!
6. Kívülről a dobozt a csomag törékeny tartalmára utaló ragasztószalaggal jelöljük, mellyel a futárszolgálat figyelmet hívjuk fel a lehetőség szerinti óvatos szállításra!

A GLS szerződött partnereként alap esetben a csomagokat a GLS futárszolgálattal küldjük. Mivel a GLS futárszolgálatnál nincs törékeny kezelés szolgáltatás, így a GLS által kiszállított, de általunk a legnagyobb gondossággal 6 védelmi lépésben becsomagolt csomagban keletkezett törés esetén reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van MPL általi szállítást kérni, ahol felár ellenében van törékeny kezelés szolgáltatás! Ilyen esetben a csomag súlyától függően egyedi szállítási díjat kalkulálunk az MPL mindenkori aktuális díjai alapján, melyről itt tájékozódhat:

https://www.posta.hu/dijszabasok

https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_20220101_Hun.pdf

További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!