Barion Pixel
‼️PENTART ŐSZI ÚJDONSÁGOK‼️
Megérkeztek webáruházunkba a Pentart őszi újdonságai! 😍
👉 antikoló gél 8 színben
👉 bársonypor 5 új élénk színben
👉 Eco Glitter ezüst és rózsaarany színben, különböző szemcseméretekkel
👉 ékszerbeton (gyorsan kötő, nagyon finom szemcséjű)
Gél állagú, rendkívül könnyen kenhető és eloszlatható anyag, antik hatás elérésére. A gélt nedvesen visszatörölhetjük és a különféle színeket egymásra is rétegezhetjük, vagy akár össze is moshatjuk egymással. Sötét és világos alapon egyaránt használhatjuk. Zárórétegként, elsősorban bútorokhoz ajánljuk. Viaszemulzió tartalmának köszönhetően vízlepergető, egyben védelmet is nyújt a felületnek.
A bársonyporok kínálata 5 új élénk színnel bővült (pink, lila, narancs, világoszöld, középkék). A bársonyporokat szórhatjuk öntapadóra száradó ragasztóra (tacky glue) vagy kétoldalas ragasztószalagra is.
Természetes, csillámpala kőzetőrleményből készült glitter, mely nem tartalmaz műanyagot. Ezüst és rózsaarany színekben és különféle szemcseméretekben elérhető. Kifejezetten elegáns, finom csillogást biztosít. Szórhatjuk öntapadóra száradó ragasztóra (tacky glue), vagy keverhetjük lakkokba, gélekbe és gyantába.
Nagyon finom szemcséjű, gyorsan kötő beton, mely egyaránt alkalmas kisebb (pl. ékszerek) és nagyobb tárgyak, öntvények elkészítésére is. Használhatjuk szilikon, lágy PVC és gipszkiöntő formákkal is. A vízzel elkevert anyagot könnyű önteni, jól terül és 1-2 óra száradás után már kivehető a formából (a tárgy méretétől függően). Anyagában a pigment pasztákkal színezhetjük, száradás után pedig csiszolható, ragasztható és bármely Pentart festékkel vagy pasztával tovább dekorálható.
Próbáljátok ki ezeket a szuper termékeket! A PENTART ŐSZI ÚJDONSÁGOK felhasználásához inspirációként mutatunk pár képet is! 😉
Forrás: Pentart
További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!