Barion Pixel

#adomány #felajanlás #adnijó

Közlemény!
A cégünkhöz tartozó https://createbox.hu/ webáruházunk tavalyi indulásával egy időben elindítottuk a CREATE&DONATE programunkat is.Röviden a programról: Cégünk a Create Yourself Kft. felajánlotta az égisze alatt működő webáruházai:
https://createbox.hu/, https://karacsonydekor.hu/, https://www.hobbykreativ.hu/ éves árbevételének egy részét a Budafoki Közösségi Tér Egyesület -nek, hogy jótékony célokra fordítsa azt: gyerekek fejlesztése, nyelvvizsga díj átvállalása, korrepetálás, különóra díjak átvállalását…, nem csak kerületieknek.

A teljes programot itt találjátok:
➡️ https://createbox.hu/create-donation/

‼️‼️Lezártuk a 2019. pénzügyi évünket‼️‼️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
A felajánlott összeg: 153.335 Ft.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
😷
Tekintettel a jelenleg kialakult járványhelyzetre picit másképp kellett gondolkodnunk arról, hogy hogyan tudjuk most nyelvórákra, fejlesztő foglalkozásokra felajánlani ezt az összeget, végig kellett gondolni, hogyan tudunk most segíteni a diákoknak, mi most a legfontosabb, mi most a leghatékonyabb.
🔈Nyakunkon az érettségi.
Szorongunk, hogy mi lesz a gyerekeinkkel. Biztonságban lesznek? Nem kapja el a vírust valakitől?😥
Kivédeni nem tudjuk, mindenkinek segíteni, adni nem tudunk, mindenesetre megpróbálunk a magunk módján jót tenni és segíteni.
➡️➡️➡️ Lehetőségünk nyílt beszállító partnerünktől beszerezni fertőtlenítő szereket, így ez lett a felajánlásunk egyik része.
➡️➡️➡️ A másik része pedig az otthoni karanténban lévő kis gyerekek “megmozgatása” egy pályázaton keresztül.
………
‼️30 db fertőtlenítő szert kap a Mátészalkai Esze Tamás Gimnázium -minden érettségiztető terembe kihelyeznek 2-2 darabot és a folyosós tanárok is kapnak fertőtlenítőszert.
‼️40 db fertőtlenítő szer egy budapesti gimnáziumba kerül, (itt még várunk egy hivatalos megerősítést, utána kiírom a nevüket), de ugyanúgy az érettségiztető termekbe kerül és a folyosós tanárokhoz
‼️50 db-ot a XXII. kerületben osztunk szét olyan diákoknak, akik most érettségiznek, de más kerületben, (a kerületi gyerekek már kapnak az Önkormányzattól) vagy érettségiztető tanárok vagy dolgozni járnak.
‼️30.000 ft összértékben pedig három óvodát fogunk támogatni kreatív alapanyag csomaggal, mely egy egyszerű pályázat útján nyerhető el. A pályázatot linkelem nemsokára ide is.
‼️A kezdeményezésünkhöz csatlakozott a Blabo Vegyszer Kft is, aki 3 db 5 l-es Inno-Sept fertőtlenítő szappant ajánl fel három XXII. kerületi óvodának, bölcsődének.
❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️
Így a teljes felajánlott összeg: 181.415 Ft!
❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️😷❤️
………………………………………………………….
Mindenkit arra buzdítunk, hogy segítsen másoknak, mert még a legapróbbnak tűnő dolgok is sokszor nagyon sokat számíthatnak, és mert amúgy is tudjátok: ADNI JÓ‼️‼️
……………………………………………………….
Köszönjük a figyelmet, vigyázzatok magatokra, egymásra, és drukkoljunk az érettségiző diákoknak, hogy minden rendben menjen!
👨‍🎓👩‍🎓👨‍🎓👩‍🎓
#adnijó #adniöröm #createanddonate #együttkönnyebb #mindenrendbenlesz #covid19 #végelesz

További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!