Barion Pixel

Rózsás kerek gipsz tál KÖZEPES 13 x 5,5 cm

1 310 Ft

Rózsás kerek gipsz tál KÖZEPES méretben, felülete festhető, dekorálható különleges hatású festékekkel, lakkozható. Tökéletes alap Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is!

Mérete: kb. 13 x 5,5 cm.

Törékeny termék!

Ha törékeny kezelést szeretne kérni, a rendelés üzenet sorában kérjük jelezze számunkra és külön visszaigazoló emailben elküldjük a törékeny szállítás árkalkulációt – mindenkori MPL törékeny kezelés árak csomag súly alapján. Amennyiben nem kíván élni a feláras törékeny kezeléssel, úgy automatikusan a kiválasztott módon küldjük a csomagját, természetesen gondosan becsomagolva, de ez esetben garanciát nem tudunk vállalni a törékeny termékek sérülésére, törésére.

Gipsz tálakat csak előre fizetés esetén tudunk küldeni!

Készleten

Cikkszám: GIPSZT22 Rózsás kerek gipsz tál KÖZEPES 13 x 5,5 cm Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Rózsás kerek gipsz tál KÖZEPES 13 x 5,5 cm méretben. Festhető és lakkozható. A felületet különleges festékeinkkel antik, patina, mohás és fémes hatásúvá is teheted! Tökéletes Mindenszentek alkalmából sírkő dísz készítéséhez is! Gipsz anyagból készült, ezért mérsékelten időjárásálló! Kültéri felhasználás esetén célszerű festéssel, lakkozással növelni a tartósságát!