Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0404, 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com

Pentart textilfesték metál kék 50 ml

1 050 Ft

Vízbázisú, jól fedő festék világos és sötét színű textil díszítésére metál színekben. Ecsettel, szivaccsal, de közvetlenül a flakonból is felhordható, jól stencilezhető. Vasalóval történő fixálás után a textil kifordítva, kímélő programmal mosható.

Kiszerelés: 50 ml.

Leírás

Pentart textilfesték metál kék színben. Vízbázisú, jól fedő festék textil díszítésére. Ecsettel, szivaccsal, de közvetlenül a flakonból is felhordható, jól stencilezhető. A megfestett mintát száradás után pamut fokozaton előmelegített vasalóval, vasalópapíron keresztül vasaljuk 30 másodpercig. Az így díszített textil kifordítva, kímélő programmal mosható. A termék tulajdonságai: vízbázisú, vízzel hígítható, közepesen sűrű állagú, kiváló fedőképességű. Alkalmazása: bármilyen vasalható, világos vagy sötét színű textilre ecsettel, szivacsecsettel, vagy közvetlenül a csőrös flakonból 1-2 rétegben felhordva. Száradási idő: 30 perc után érintésszáraz, de a teljes száradása 1-2 óra. Tippek: Pentart kontúrozó festékkel együtt használva a mintákat még látványosabbá tehetjük. A kontúrozó festéket is vasaló papíron keresztül történő vasalással fixálni kell!

Festéshez eszközeinket itt találod: festőeszközök.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pentart textilfesték metál kék 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.