ÜZLET: 1221 BUDAPEST, VÁROSHÁZ TÉR 5. 06-30-458-7670

Mediterraneo 210 cm KFB 221 műfenyő

59 000 Ft

Ágkonstrukció: beakasztós ágkonstrukció

Levéltípus: 2D + 3D

Ágak száma: 2065

Lábak: fémlábak

Leírás

A Mediterraneo 210 cm KFB 221 műfenyő igazán különleges. A műkarácsonyfa kissé ívelt, lefelé tartó ágai világos zöldek, rendkívül sűrűek. A Mediterraneo műfenyő különleges szépségét közepes és nagy terekben mutatja meg. A műfenyőt 150 és 180 cm-es magasságban kínáljuk neked és családodnak. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat.

Mit jelent a kevert levelű műfenyő?

A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert levelű elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket tartalmaznak. A kevert levelűek a műfenyők a legszebb fák. Ennek oka, hogy azok a fák, amik a fenti ágtípusokból többfélét is tartalmaznak, összhatásukban valóság hűbbek és dúsabbak, tömörebbek, formára szabályosabbak.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?

Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

Műanyag súly: 6,08 kg

További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!
  • Nincsenek termékek a kosárban.