Raktáráruház: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 1. em. 70/630-0404, 70/630-0784, 70/623-7778 info.hobbykreativ@gmail.com
Szolgálati közlemény!
Kedves Vásárlóink!
Mint tudjátok március 08-án nyitottuk volna újra budafoki boltunkat, ami a minket ért tavalyi raktártűz óta sajnos zárva volt.
Kollégáimmal együtt mindent és azon túl a lehetetlent is megtettünk az újranyitásért, de a teljes talpra állás nem sikerült a covid járvány, és a központi, március 08-ai bolt bezárások, majd a hosszabbítás miatt.
Igen, voltak kiskapuk a rendeletben, ki tudtunk volna mi is nyitni, de az emberi élet, az egészségünk, a Tiétek és a miénk, a társadalmi közös felelősségvállalás számunkra fontosabb volt.
A héten ismét újra nyithatnánk, és lehet most csalódást okozunk Nektek, de ilyen halálozási adatok és a járvány miatt ennyire magas fertőzött szám mellett sem magánemberként, sem cégvezetőként nem tartom helyesnek a nyitást.
Ebben egyetértettünk a kollégáimmal, így az a döntés született, hogy csak a webáruház üzemel továbbra is. A személyes átvétel továbbra is biztosított a Nagytétényi úton, természetesen a járványügyi szabályok betartása mellett, de a budafoki üzletünket nem nyitjuk újra.
Anyagilag is megterhelő volt számunkra a járvány miatti tavaly márciusi zárás, majd a raktártűz, most márciusban pedig az újranyitás és egyben zárás, és további kockázatot, – hogy mikor és hogy lehetünk nyitva – már nem tudunk vállalni, sem anyagilag, sem a járvány miatt. A Ti és a mi egészségünk sokkal többet ér egy boltnál.
A továbbiakban kizárólag a webáruházainkra koncentrálunk, hogy minél gyorsabban, minél szebb és bőségesebb választékú áruval szolgáljunk ki Benneteket.
A bolt hiányát igyekszünk majd webáruházi akciókkal, kuponokkal, törzsvásárlói programmal, és ha a járvány elvonul és tényleg biztonságos, akkor szezonális vásárokkal
pótolni.
Megértéseteket köszönjük!
Mara, Marika, Bea, Kati, Andi, Helka
További érdekes kreatív cikkekért, újdonságokért kövess minket a közösségi médiában is!
  • Nincsenek termékek a kosárban.